StoryEditorOCM

kao kod frizeraZamišljali ste kako bi vam brodu pristajala druga boja trupa? AkzoNobel je osmislio sjajnu aplikaciju

Piše OM
11. ožujka 2024. - 16:06

Oduvijek ste zamišljali kako bi vašemu brodu bolje pristajala neka druga boja trupa. Za tu simulaciju nije potrebno angažirati profesionalni studio već je dovoljno ući na internetsku stranicu tvrtke AkzoNobel  i odabrati pravu nijansu. Aplikacija 3D Color Visualizer namijenjena je svim brodovlasnicima i profesionalcima kako bi im olakšala put do prave nijanse, kao u frizerskom salonu.

Paleta dostupnih boja se mjeri u tisućama tako da bi posao mogao biti teži nego se na prvi pogled može činiti. Nakon odabira trupa najsličnijeg vašem (jedrilica, otvoreni gliser, cruiser ili pak jahta) može se pristupiti nizu kombinacija podvodnog, bočnog dijela ili nadgrađa. Naravno, moguće je virtualno ubaciti razne dekorativne linije. To će posebno olakšati posao profesionalcima i dizajnerima brodova dok ispunjavaju želje naručitelja i okreću rješenje utri dimenzije.

Jemma Lampkin, direktorica odjela AkzoNobel Yacht Coatings, naglasila je kako ovaj alat odražava posvećenost korisničkom iskustvu:

"Ova tehnologija je posveta digitalnoj inovaciji i strasti kojom AkzoNobel isporučuje nautičarima i profesionalcima svakoga dana. Uzbuđeni smo što možemo brodovlasnicima i majstorima pomoći u odabiru njihove savršene boje. S ovim ih programom želimo nadahnuti u procesu odabira", kazala je.

Matthew Anzardo, globalni menadžer AkzoNobelovog Yacht Coatingsa je rekao:

"Uvođenje 3D Color Visualizatora označava novi korak u načinu na koji koristimo digitalne tehnologije za potporu kupcima. Analizom unešenih podataka, proširenjem palete i prihvaćanjem novih trendova postavljamo temelje za naše pozicioniranje u nautičkoj industriji."

image

Odabir boje trupa

28. travanj 2024 01:44