StoryEditor
ŽivotPromo

Živite izvan Splita a treba vam stomatolog? Dentech stomatološka klinika nudi vam smještaj na splitskoj Rivi

Piše PROMO
6. travnja 2021. - 09:00
Dentech dental centar u Splitu nudi vam sve vrhunske stomatološke usluge na jednom mjestu

Živite li na otoku, a treba vam stomatolog u Splitu za radove koji mogu potrajati duže od jednog dana, to može biti nepraktično i skupo. Znajući to, Dentech dental centar u Splitu nudi vam sve vrhunske stomatološke usluge na jednom mjestu, kao i smještaj na samoj Rivi, kako bi vam olakšali situaciju.

U suradnji sa „Sunny Promenade“ studio-apartmanom, Dentechovi će ljubazni djelatnici za vas ugovoriti smještaj po povoljnim cijenama, kako se ne bi morali brinuti i o rezervaciji smještaja ili plaćati previsoke cijene. Za sve veće radove Dentech će vam osigurati besplatan smještaj.

Bilo da vam je potrebna plomba, proteza, zubna krunica ili ugradnja implantata, Dentechu možete dati svoje povjerenje. Stručnom timu Dentech dental centra napredak i kontinuirana edukacija su imperativ. Ovaj moderni dentalni centar u sklopu klinike ima i dentalni laboratorij koji omogućava brzu i efikasnu suradnju između doktora i dentalnih tehničara.

image
Vađenje korijena zuba Dentech

Dentech stomatološka klinika je referentna klinika za Straumann i GC implantate koja nudi jamstvo na sve stomatološke usluge. Tako u Dentechu možete dobiti sve stomatološke usluge na jednom mjestu – od dijagnostike, protetike i implantata, pa do nevidljivih aparatića za zube ili pak oralne kirurgije.

Na besplatnom pregledu i konzultacijama svaki pacijent također dobiva besplatni prijedlog plana terapije i ponudu koja uključuje trajanje i cijene svih ponuđenih zahvata. I ne brinite, sve vaše želje i potrebe bit će uzete u obzir, jer vaše zadovoljstvo je na prvom mjestu!

Kako se možete javiti Dentech dental centru?

Ljubaznom osoblju Dentecha možete se javiti putem brojeva 021/488-699 i 099/482-7567, e-poštom na info@dentech.hr te putem Facebooka ili Instagrama. Dogovorite vaš termin za besplatni pregled i konzultacije, prepustite se stručnom timu Dentech dental centra i otkrijte ljepšu stranu osmijeha!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2021 02:40