Točno u devet jutarnjih sati motornu jahtu "Olimp" i njezinih pedeset pet metara čistog hedonizma, nakratko usidrenih ispred Lučke kapetanije, strani gosti su napustili na devedeset minuta kako bi "pročačkali" grad. Nisu stigli ni do Pazara, a dvojac Slobodne Dalmacije već je iz dubokih mekanih fotelja krmene palube uživao u pogledu na Split, guštajući u čistokrvnoj brodskoj kavi. Svratio je i kapetan, iskusni morski vuk, fetivi Šoltanin, poželio nam dobrodošlicu i otišao svojim poslom.
Mi smo ostali sa chefom kuhinje Dujem Piscem, koji je ove godine brojio samo četiri dana odmora. Ona za vrime od Uskrsa, kaže, i ni sekundu više, jer je nakon povratka iz Njemačke, gdje je chefovao u jednom poznatom frankfurtskog restoranu, odmah krenuo na put s "Olimpom". Ruta mu je Dalmaci...
StoryEditorOCM
Život55 metara čistog hedonizma
Zavirili smo u unutrašnjost jedne od luksuznijih jahta na Jadranu, a chef kuhinje otkrio nam je neke sočne detalje: Ne daj Bože da gosti vide komad ribe s glavom! Samo fileti...
27. svibnja 2018. - 22:22
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....