StoryEditorOCM
Život‘zaljubila sam se..‘

Udana Hrvatica otkrila aferu s Indijcem koji radi u našoj zemlji, ostala je trudna, a muž nema pojma. Pita za savjet...

Piše Mozaik SD
10. ožujka 2024. - 13:17

Žena se obratila za savjet na Facebook stranici Mamine tajne anonimne i javne, gdje je s pratiteljima podijelila neugodnu situaciju u kojoj se našla. Prenosimo njezinu objavu:

"Molim anonimno. Drage žene, lijepi pozdrav. Imam jedan problem, ne znam visše ni sama sebi kako pomoći, dobrodošao bi mi koji savjet.

Naime, udana sam već dugi niz godina i imam supruga, a ostala sam trudna s Indijcem... Neke stvari ni sama nisam htjela napraviti, nisam tako zlobna da bih eto nekog baš s namjerom išla varati, ali eto sve se dogodilo tako brzo, nisam se ni snašla, a nisam ni svjesna posljedica, jer mi je sve još šok.

Zaljubila se do ušiju u tog čovjeka iz Indije i super je prema meni, bojim se da ga ne izgubim. On zna da sam trudna i predložio mi je da odem s njim u Indiju. Bojim se u protivnom da ga ne izgubim, jer ako ode možda ga u životu više nikad neću vidjeti, a i moje dijete će biti bez oca.

Jako sam svjesna da je taj dio svijeta potpuno drukčiji od nas, drukčija kultura, običaji, opasno podneblje za žene. S druge strane, svjesna sam svega što sam učinila svom mužu i jako mi zbog toga svega žao, jer ipak je brak i puno zajedničkih godina ljubavi, truda i ulaganja.

Imamo i zajedničko dijete, a u braku i puno nekretnina i svega toga. Jako mi je žao zbog svega, netko ipak ostaje povrijeđen kako god se okrene. Dal‘ da ostanem sama dalje ili što mi je činiti? Kako da se iz svega izvučem, a da ne budemo svi maksimalno povrijeđeni? Hvala na savjetima i odgovorima i izdvojenom vremenu".

image

Screenshot objave

Facebook

Objava je polučila velike reakcije i više stotina komentara, među kojima izdvajamo neke:

"Osobno sam radila vani i u mom timu je bilo jako puno Indijaca, ok i korektni radnici, no iz njihovih priča znam da vam gotovo svi oni imaju dogovorene brakove isključivo s Indijkama ili već i jesu u brakovima. Žene ostaju u Indiji, a oni rade u inozemstvu. Dobro to provjerite prije nego napravite nešto nepromišljeno... a u Vašem slučaju... povrijeđenih će svakako biti, samo mislite da barem jedna osoba to apsolutno ne zaslužuje... vaše prvo dijete. Sretno Vam..."

"Dogodi se svakom da pogriješi. Svjesna si svega što bi moglo biti. Razgovaraj s mužem o svemu što se desilo. Razgovor, samo razgovor".

"Dobro napisano... nisi ni svjesna posljedica... ajd što si uništila svoj život i brak, ali uništila si život svom djetetu i svom sadašnjem mužu... Jesi li sad kad to pročitaš u komentarima svjesnija? Kakav crni Indijac ženska glavo?! I nakon svega ti razmišljaš otići s tim likom u potpuno nepoznatu zemlju?! Postoji još jedna opcija... ne zagovaram je, ali ako je to način (a trenutno ne vidim ni jedan drugi način) da spasiš barem to svoje jadno dijete pored sebe, okani se Indijca i odreci se svega što ima ikakve veze s njim, a onda sadašnjem mužu predloži razvod, nije čovjek zaslužio....".

"Da je ovo muškarac pisao, nitko se ne bi sprdao, nego bi ga vrijeđali. Ja ne pravim razliku, ne osuđujem, jer svaka osoba je za sebe bez obzira na spol. Najbolje Vam je biti iskrena. Želim puno snage vašem mužu, djetetu i u konačnici vama u trudoći. Možda bi Vam ipak bilo bolje da živite u RH, jer mislim da tamo imate niža prava. A Vaše dijete iz prvog braka isto treba mamu tako da bi bilo dobro, ako ne želite ostati sa svojim mužem, da se preselite s novim partnerom u drugi stan, djetetu plaćate alimentaciju (ili kako god), al‘ nemojte da ostane bez Vas. Teško da će Vaše dijete biti bez oca, prije bez Vas, jer nije u redu uopće da mu mijenjate život iz korijena. Dijete treba oca i majku. Sretno svima, a posebno djeci".

"Nije ni wolt što je nekad bio".

"J**a te život, da si bilo kojeg našla, al te zemlje Indija, Pakistan, Bangladesh, Arapske zemlje i sl., nisi valjda luda da se tamo preseliš, gdje se žene smatraju nižim bićima bez ikakvih prava i sloboda".

"Ovdje su vam svima svekrve problem, a u Indiji svekrva vodi jedina glavnu riječ i snaha je doslovno svekrvina sluškinja".

"Za ovo krivi vladu i Plenkovića. Da nisu doveli Indijce, ti svog muža ne bi prevarila. Nisi ti kriva nego vlada!". 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 05:53