StoryEditorOCM
ŽivotPlatelet-Rich Fibrin

‘Vampirski tretman‘ za pomlađivanje kože lica i vlasišta: PRF i mezoterapija

Piše promo
3. travnja 2024. - 16:10

Platelet-Rich Fibrin (PRF) i mezoterapija su dva inovativna tretmana koji se koriste za pomlađivanje kože lica i vlasišta. Ovi tretmani koriste prirodne procese vašeg tijela kako bi potaknuli regeneraciju kože i kose, pružajući vam svježi i vitalni izgled.

Što je PRF tretman?

PRF tretman koristi koncentrirane faktore rasta iz vaše vlastite krvi kako bi potaknuo regeneraciju kože ili vlasišta, pa se tako ponekad kolokvijalno naziva “vampirskim tretmanom”. Postupak u biti uključuje vađenje malene količine krvi, koja se zatim obrađuje kako bi se centrifugiranjem izdvojile korisne tvari poput trombocita i faktora rasta. Ova bogata smjesa, nazvana Platelet-Rich Fibrin, zatim se primjenjuje na kožu lica ili vlasišta kako bi se potaknula obnova stanica i kolagena.

Što je mezoterapija?

Mezoterapija je tehnika u kojoj se koriste mikroinjekcije kako bi se ubrizgali hranjivi sastojci, vitamini, minerali i druge korisne tvari direktno u kožu ili vlasište. U kombinaciji s PRF-om, ovi sastojci hrane kožu ili folikule dlake, potičući regeneraciju i poticanje rasta kose.

Metode primjene

Ovi tretmani mogu se izvesti na više načina, uključujući primjenu Dermapenom ili direktnim injektiranjem.

Za tretmane na licu ili vlasištu Dermapen se može koristiti za nanošenje PRF-a ili hranjivih sastojaka preko mikroiglica. Ova tehnika omogućuje ravnomjernu i preciznu primjenu sastojaka, potičući bolje prodiranje u kožu ili vlasište.

image
/Shutterstock

Mezoterapija se često izvodi direktnim injekcijama, koje se ciljano primjenjuju na područja koja zahtijevaju tretman, poput ožiljaka ili bora. Ovaj pristup omogućuje preciznu primjenu sastojaka, posebno na mjestima gdje je potrebna veća koncentracija.

Mezoterapiju je također moguće koristiti na vlasištu kod prorjeđivanja i gubitka kose te kao nadopunu tretmanima transplantacije kose.

Tko je kandidat za ove tretmane?

Tretmani PRF-a i mezoterapija su prikladni za širok spektar ljudi koji žele poboljšati stanje kože lica ili vlasišta. Kandidati uključuju osobe koje se bore s finim linijama, borama, neujednačenom teksture kože ili gubitkom kose. Također su idealni za one koji žele prirodan pristup obnavljanju kože ili vlasišta, jer se koriste isključivo autologna tkiva, bez aditiva i kemikalija.

Pritom se koristi potencijal vlastitih stanica koje stimuliraju proizvodnju kolagena u svrhu pomlađivanja kože.

Koje su prednosti tretmana PRF-a i mezoterapije?

Oba tretmana koriste prirodne procese vašeg tijela za regeneraciju kože i kose, minimizirajući rizik od nuspojava. PRF i mezoterapija potiču proizvodnju kolagena i regeneraciju kože, što rezultira glađom i blistavijom kožom, a ovi tretmani mogu pomoći i u smanjenju gubitka kose i poticanju rasta novih folikula dlake. Tretmani se uz to mogu prilagoditi individualnim potrebama i ciljevima svakog klijenta, pružajući personaliziranu njegu.

Uzimajući u obzir ove prednosti, PRF i mezoterapija nude efikasne i sigurne opcije za revitalizaciju kože lica i vlasišta. Ako želite osvježiti izgled i obnoviti kvalitetu svoje kože ili vlasišta, ovi tretmani mogu biti idealan izbor. Posavjetujte se s kvalificiranim stručnjakom za njegu kože ili vlasišta kako biste saznali više o tome kako PRF i mezoterapija mogu odgovarati vašim potrebama.

image
/Shutterstock

Gdje u Splitu možete obaviti besplatne konzultacije za tretman PRF-a i mezoterapije i pritom uštedjeti kod kupnje paketa?

Upravo zato jer uvijek teže najboljim i najsigurnijim metodama za svakog individualnog pacijenta, Dentech klinika u Splitu nudi besplatan pregled i konzultacije za tretmane PRF-a i mezoterapije te pritom nudi promotivnih 20% popusta kod kupnje paketa koji uključuje tri tretmana.

Tako cijena paketa PRF-a i mezoterapije u promotivnom proljetnom periodu iznosi 480 EUR, umjesto standardnih 600 EUR.

Na besplatan pregled i konzultacije možete se prijaviti putem telefona 021/488-699, 099/482-7567 ili e-pošte info@dentech.hr, a više o tretmanima PRF-om pročitajte ovdje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 16:18