StoryEditorOCM
ŽivotTIKTOK SAVJET

Tvrdi da se nije počešljala već pet godina: ‘To je bio jedini način da spriječim ovo...‘

Piše MOZAIK SD
16. rujna 2024. - 10:21

Svi žele sjajnu i zdravu kosu čiji vrhovi nisu osjetljivi, a to je san ne samo žena nego i muškaraca. Mnogi koriste veliki broj preparata za održavanje ljepote svoje kose i troše velike svote novca zbog toga.

TikTokerica Nicole tvrdi da postoji samo jedna stvar koju trebate uraditi da spriječite pucanje kose na vrhovima. Njezin savjet je vrlo jednostavan, ali kaže da djeluje. Ona kaže da da treba odustati od češlja i četke, te da treba samo raščešljati kosu prstima nakon pranja i još nekoliko puta dnevno.

Nicol je svoju dugu kosu pokazala je u videima, a jedna ju je osoba pitala kako uspijeva održati svoju kosu lijepom, a da se ne lomi. U videu na TikToku detaljno je objasnila što treba učiniti.

@m_nichole90 Replying to @user1377688175014 Ditch the hair brush! Finger-combing is the way to go ✨ #hair #longhair #thickhair #hairbrush #curlygirl #wavyhair #waves #methods #beautytips #hairtiktok #hairtok #hairtutorial ♬ Chill Day - LAKEY INSPIRED

- Nisam se počešljala pet godina. Ako se borite s lomljenjem kose, morate isprobati ovo, rekla je Nicole i objasnila da umjesto češljanja, koristi prste kako bi raščešljala kosu. Prema riječima Nicole, ovakav način održavanja kose imao je vrlo pozitivan učinak na njezinu kosu. Otkrila je i kako prstima raščešljava kosu.

image
Shutterstock

- Kada je kosa potpuno mokra, prijeđite prstima od vrha prema korijenu. Kasnije ćeš mi zahvaliti! Skloni četku! Češljanje prstima je pravi način - rekla je Nicole.

Ispod videa koje je podijelila na TikToku javili su se mnogi.

- Već dvije godine češljam kosu prstima! Svaki put kad zapne, doslovno je samo fizički odmotam. Prvo ulje za kosu, jedno šamponiranje i ispiranje. Češljanje prstima kada se osuši. Kosa je tako mekana i gotovo da se ne petlja - rekla je jedna pratiteljica.

- Lani mi je kosa bila do brade. Perem je svaki dan, stavljam regenerator i ne češljam je. Sada mi kosa doseže do sredine leđa - objasnila je duga.

image
Shutterstock

- Više od 20 godina češljam kosu prstima. Češljam se samo kad idem kod frizera, a to je dva puta godišnje - napisala je treća djevojka koja je već isprobala tehniku o kojoj piše Nicole.

– Nakon samo jednog spavanja dobijem “gnijezdo na glavi”. Moja kosa je tanka i puno se petlja. Voljela bih da je češljanje prstima opcija, komentirala je djevojka koja sumnjaju u tehniku ​​koju je podijelila Nicole.

@m_nichole90 I’ve officially reached the point where I’m sitting on my hair 🥲✨✂️ #longhair #haircut #hair #hairtok #wavyhair #curlygirl #curls #waves ♬ love on the brain sped up - xxtristanxo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 10:21