StoryEditorOCM
ŽivotTKO NEĆE TRAJATI

Ovih pet znakova otkrit će vam ima li vaš brak budućnosti ili mu se sprema krah! Već na vjenčanju su stvari jasne...

Piše MOZAIK SD
23. listopada 2023. - 13:09

U nekim su zemljama sve popularniji organizatori vjenčanja koji gotovo sav posao obavljaju umjesto mladenaca, a s obzirom na to da dugo surađuju u planiranju vjenčanja, i organizatori su svjedoci brojnih situacija.

Stres i uzbuđenje planiranja vjenčanja, bez obzira imate li planera za pomoć ili ne, mogu otkriti neke potencijalne probleme u vezi i mogu biti pokazatelj da vaša veza (i kasnije brak) možda neće uspjeti dugoročno.

Ne slaganje oko budžeta

Velika crvena zastavica je neslaganje oko proračuna za vjenčanje, kaže Leora Soleymani, organizatorica vjenčanja slavnih iz Los Angelesa. Planiranje vjenčanja veliki je test za parove i zahtijeva ozbiljan razgovor o budžetu, a ako se mladenci ne slože, moglo bi doći do problema.

Ako jedan partner živi u oblacima i nije svjestan što si može priuštiti, zamislite samo njihov budući život, piše Žena.

Ne poštivanje

Velika crvena zastavica kod parova je kada nemaju poštovanja jedno prema drugom i kada im nije stalo do toga što drugi žele, gledaju samo sebe. Recimo, jedan od njih želi nešto na svadbi, a drugi baš i nije za tu ideju, pa počne omalovažavati.

Samo jedna strana je zaintetesirana

"Kod puno parova, jedna osoba je obično više zainteresirana za planiranje od druge, ali većinu vremena partner će se barem obavezati i potruditi se da bude dio planiranja", rekla je i dodala da je radila s jednim parom gdje mladoženja uopće nije bio uključen i smatra da je to velika ‘zastava‘.

Nisu u dobrim odnosima s obitelji

Organizatori vjenčanja se slažu - ako se mladenka ili mladoženja ne slažu s drugom stranom obitelji, to ne mora značiti da njihova veza nikada neće funkcionirati, ali to je jasan pokazatelj kakav će biti njihov bračni život i nešto što često mogli sukobiti.

Žene se zato što se to od njih očekuje

Organizatorica je ispričala kako je vidjela parove koji su se vjenčali, no njihov brak nije dugo potrajao te su se već dvoumili tijekom planiranja vjenčanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2024 03:45