Tuke, sarme, šunke, odojčad i kozletina, carsko meso iz koje kipti sočna masna korica, pohano, lešano, iz peke, s gradela i ražnja, francuske salate, kolači i torte, fritule posute šećerom i karamelom, u slatkoj čokoladi. O kakva li nam čudesa prosinačka blagdanska događanje donose. Kako ćemo se nabubati, a k tome i zaokružiti kada prođu. A može to i drugačije. Može na vegetarijanski i veganski način koji pokazuje da se može dobro jesti i bez mesa i bez ribe, ma čak i bez mliječnih proizvoda. Mnogi će kazati i puno, puno zdravije.
StoryEditorOCM
ŽivotZAPIŠITE RECEPTE
Ovi poznati Splićani za blagdane neće manđati ni bakalar, sarme, a ni odojke! Ali neće ništa manje guštati...Evo što im je na trpezi ovog Božića
21. prosinca 2022. - 16:11
Cropix/ Ana Mihalic
Evo recimo Goran Karan, već 31 godinu lakto vegetarijanac takav je način prehrane odabrao kao način uvođenja reda u svoj život. Tražio ga je, veli, kako bi postigao traženu profesionalnost ne samo za vrijeme k...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?