StoryEditorOCM
Životsplitska sedma sila u kuhinji

Novinarsko gastro natjecanje u ‘Lavu’

Piše PSD.
24. veljače 2009. - 19:20

Hotel Le Meridien Lav u povodu predstavljanja novog menija svojeg restorana Spalatum i skorašnjeg sajma GAST, organizira novinarsko kulinarsko natjecanje.

Predstavnici splitskih medijskih kuća trebali bi ukrstiti kuhače 25., 26. i 27. veljače u hotelu Le Meridien Lav.

Prvog bi dana svoje kulinarsko umijeće pokazali novinari TV postaja, drugog dana natjecali bi se novinari novinskih kuća, a trećeg dana u glavnoj kuhinji Lava umijeće oko lonaca pokazat će novinari radijskih postaja.

Za pripravljanje jela novinari će imati sat vremena, svi će imati jednake namirnice, a recepte će četveročlanim ekipama zadati glavni kuhar hotela Le Meridien Lav Tomislav Nikšić.

Pobjednici triju izlučnih natjecanja odmjerit će snage na finalnom natjecanju p...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. studeni 2024 14:37