StoryEditorOCM
ŽivotJEL‘ MOGUĆE?

Mladenka svatovima dala bizarne ‘upute‘ za ponašanje na svadbi, svi se prenerazili, i sama obitelj šokirana

Piše MOZAIK SD
26. lipnja 2024. - 16:20

U posljednje vrijeme sve se češće može pročitati kako mladenci imaju posebne zahtjeve tijekom vjenčanja. Tako je i jedan par odlučio uvesti restrikcije svojim gostima jer su sudjelujući na prijašnjim obiteljskih vjenčanjima uvidjeli kako mnogi vole popiti čašicu više. Par je odlučili ograničiti broj pića koje gosti mogu popiti, prenosi Mirror.

- Na pozivnici koju su dobili gosti pisalo je da su alkoholna pića ograničena na dva po odraslom gostu, ‘ulaznice‘ nisu prenosive, a druga ponuđena pića treba naručiti sa svog dodijeljenog mjesta. Također je trebalo uživati ​​u piću isključivo za stolom koji vam je dodijeljen - objavljeno je na Redditu.

image
Shutterstock

Mladenka se požalila da je nakon slanja pozivnica dobila dosta kritika. Kaže da ju je stric optužio da je pokušala “pokvariti zabavu na vjenčanju”.

Tisuće korisnika Reddita pohrlilo je komentarati, a mnogi su kritizirali par zbog njihovih strogih pravila.

“Ako vam je alkohol toliki problem, trebali ste ga potpuno zabraniti ”, “Zamisli situaciju da ti konobar kaže polako, možeš samo jedno piće”, “Ne vidim potrebu za ovakvom vrstom pasivne agresije. “, samo su neki od komentara šokiranih ljudi koji nisu odobravali odluku mladenaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 16:45