StoryEditorOCM
ŽivotNadriliječništvo

Lažna zubarica Snežana ‘uljepšavala‘ žene pa završila u zatvoru; Hvalila se skupim putovanjima i Gucci posteljinom

Piše mozaik sd
6. ožujka 2024. - 16:40

Snežana Stević (48) vlasnica je salona ljepote ‘BV Dental Estetic‘, koja je završila iza rešetaka zbog sumnje da se bavila nadriliječništvo i radila estetske i stomatološke zahvate u spomenutom salonu. Na društvenim se mrežama često hvalila svojim luksuznim životom, a srpski Blic doznaje da je osumnjičena lažna zubarica redovito odlazila i u Dubai.

Često je na društvenim mrežama objavljivala fotografije iz luksuznih hotela, apartmana, ali i s raznih putovanja. Blic je doznao da je imala još jedna salon ljepote u Novom Beogradu.

image

 

 

Snežana Stević Facebook/

Osumnjičena Snežana je s navodno stečenim zvanjem ‘doktorica stomatologije‘ i izdanom diplomom Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Prištini radila u svojoj stomatološkoj ordinaciji, a nakon što je podnesena krivična prijava, određeno jo jje zadržavanje od 48 sati.

Svoje je usluge mjesecima oglašavala na internetu, a nerijetko je davala i popuste kako bi privukla nove klijente. Tako se, piše Blic, i dalje može kupiti voucher za jedan od njezinih tretmana, između ostalog i popunjavanje bora hijaluronskim filerom koji je oglašavala za 8000 dinara. Nudila je i tretmane oporavka kose krvnom plazmom za 5500 dinara, iako je vrijednost spomenutih tretmana gotovo 20.000 dinara, piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 10:58