StoryEditorOCM
Životwang xiang, prvak svijeta u dekoraciji, podučavao splićane ukrašavanju jela i stola

Kako lubenica može postati krizantema

Piše PSD.
21. ožujka 2008. - 18:55
Za rezbarenje  voća i povrća nije potrebna umjetnička žica, kaže Xiang te dodaje da je dovoljno samo malo volje i strpljenja te oštar nožić

Wang i jedna od njegovih "krizantema" /Jadran Babić/ CROPIX

Ovih je dana Splićane u umjetnosti ukrašavanja jela i stola podučavao ni manje ni više nego svjetski prvak u dekoriranju stola.

Kinez, točnije rođeni Pekinžanin Wang Xiang dekorirao je svojedobno stolove na banketima Mao Zedonga, a posljednjih 15 godina, koliko živi u Švicarskoj, osvojio je dvije titule svjetskog prvaka u umjetnosti ukrašavanja stola.

Sve ove godine ovaj autor pet knjiga o rezbarenju voća i povrća održava teč...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. studeni 2024 07:19