StoryEditorOCM
ŽivotEKIPA, SVAKA ČAST!

Iz sata u sat raste broj ljudi koji trče s našim Kristijanom Sindikom od Splita do Tivta: Atmosfera na ruti je neopisiva, bodre nas, kliču, pjevaju!

9. veljače 2021. - 18:05
Kristijan Sindik: Hvala svima na pozitivnoj energiji i motivirajućim porukama koje nam pristižu svake sekunde!Branimir Džaja

– Mirno more, barba! – poručio je Kristijan Sindik na startu petog maratona na relaciji Ston – Orašac, odavši minutu šutnje dobrom duhu splitske trajektne luke Anti Mrvici, koji nas je napustio u nedjelju.

Zajedno s nekoliko trkača, Sindik je nastavio sa sedam uzastopnih maratona nazvanih "Zlatna vrpca – 7 maratona u 7 dana", kojima povezuje dionicu od Splita do Tivta u Crnoj Gori, u svrhu prikupljanja donacija za Odjel dječje onkologije KBC-a Split.

Nevjerojatna je to ustrajnost i volja koju iz dana u dan pokazuje ovaj splitski maratonac, iza kojega je uspješna bitka s karcinomom.

42 kilometra svaki dan

Otrčati svaki dan 42 kilometra s plemenitim ciljem, podižući svijest o potrebi malih pacijenata na splitskoj dječjoj onkologiji, osvješćujući javnost o hrabrim...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 04:51