StoryEditorOCM
ŽivotNapeto je

Harry i Meghan nisu planirali vidjeti se s Williamom i Kate iako su boravili na niti kilometar udaljenosti. A onda se sve promijenilo... Sad su donijeli još jednu odluku

11. rujna 2022. - 21:31
Prošlog ponedjeljka Meghan i Harry su bili na One Young World skupu u Manchesteru i njihov je boravak u Engleskoj trebao potrajati samo nekoliko dana, ali je smrt kraljice Elizabete II. sve promijenilaOli Scarff/Afp

Princ Harry i Meghan Markle možda će dovesti svoju djecu, trogodišnjeg Archieja i jednogodišnju Lilibet, kako bi bili s njima u Engleskoj s obzirom da će se njihov boravak produljiti još neko vrijeme.

Navodno su odlučili ostati u Velikoj Britaniji sve do istekla razdoblja žalosti, koje će potrajati još tjedan dana nakon pogreba kraljice Elizabete u ponedjeljak, 19. rujna.

Harry i Meghan su već više od tjedan dana u Engleskoj, a djeca su s njezinom majkom Doriom Ragland u Kaliforniji. Njihova kratka, kako je mediji nazivaju "pseudo kraljevska turneja" trebala je trajati puno kraće, imali su isplanirane obaveze u Manchesteru i Londonu te Njemačkoj, a potom su se trebali vratiti u SAD.

No, u četvrtak, kad su trebali biti na dodjeli nagrada jedne humanitarne organizacije, stigle ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 20:39