StoryEditorOCM
Životu savudriji održan 13. festival ‘zlatni tartuf’

Gastronomija: fešta bijelog tartufa

Piše PSD.
21. listopada 2009. - 21:32

Zvuči li vam ovo pomalo perverzno: jakobove kapice u pireu od cvjetače s lješnjacima, zelenim šparogama, zimskim tartufom i prepeličjim jajima na špinatu?! Bilo je to najzanimljivije jelo na festivalu

Trinaesti gourment festival Zlatni tartuf / Tartufo d’oro - održan u utorak navečer u Klupskoj kući novoga golfskog igrališta uz Kempinski hotel “Adriatic” na Crvenom vrhu pokraj Savudrije - pokazao je svu raskoš u pripremi istarskog bijelog tartufa.

Svoje kulinarske majstorije pokazala su dvojica talijanskih kuhara - Niko Romito i Ilario Vinciguerra, Rik Jansma iz Nizozemske te naš Damir Beletić s kćerkom Mateom.

Cilj manifestacije bio je da pozvani...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. studeni 2024 00:33