StoryEditorOCM
ZdravljeKAKAV LOOK

Seksi izdanje J. Lo na gala večeri: Svi se pitali koja je tajna njenog izgleda; otkrivamo kako izgleda njezin režim

Piše Ivana Prgomet
19. studenog 2023. - 09:00

Jennifer Lopez bila je pratnja suprugu Benu Afflecku na poker i blackjack turniru 2023. u Las Vegasu. Turnir je bio organiziran kao dio Inicijative za istočni Kongo.

Latino glumica i pjevačica na crvenom tepihu privukla je sve poglede seksi izdanjem. J.Lo nosila je pripijenu crnu haljinu brenda Davida Koma s dubokim prorezima koji su istaknuli njene noge, dekolte i trbuh.

Inače, poznato je da 54-godišnja Lopez pomno pazi na prehranu i redovito vježba. Na njenom meniju uglavnom su povrće, meso i složeni ugljikohidrati. Izbjegava alkohol, kavu i fast food. Lopez trenira četiri do pet puta tjedno po sat vremena, a osim treninga s utezima koji uključuju puno čučnjeva, iskoraka i mrtvog dizanja, odradio i cardio barem pola sata.

image

Jennifer Lopez

Mindy Small/Getty Images Via Afp

J.Lo dan započinje svježim i zdravim napitkom, a za pripremu smoothieja koji pije potrebno vam je:

1 mjerica proteinskog praha

3/4 šalice jagoda

1/4 šalice borovnica

1/4 šalice malina

1/4 šalice grčkog jogurta

1/4 žličice cimeta

1/4 žlice meda

1/4 žlice svježeg soka od limuna

1/4 šalice kockica leda

Jennifer Lopez na dan popije barem sedam čaša vode kako bi ostala hidrirana. Meso jede tri do četiri puta tjedno i to pileće i pureće meso te bjelanjke. Najdraže povrće su joj kelj, brokula i špinat. Ali izbjegava povrće poput mrkve i kukuruza, za koje smatra da imaju više prirodnog šećera.

Unatoč zdravim prehrambenim navikama, J. Lo se s vremena na vrijeme počasti i slatkišima. Obožava jesti kolače, ali pojede maksimalno s vremena na vrijeme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 02:45