StoryEditor
ViralSvi ‘vare‘

‘Dragane! Čekaj, iđemo pivu popit‘!‘: ovaj video iz Zadra dijeli se brzinom munje, korisnici umiru od smijeha na ‘provalu‘, evo o čemu se radi

Piše L.L.
24. veljače 2020. - 10:40
screenshot Youtube

"Što jedete od morskih plodova i koje povrće?", pitanje je koje ste već čuli? Onda ste zacijelo vidili i video koji se širi društvenim mrežama nevjerojatnom brzinom.

Ukoliko niste, imat ćete čast pogldati ga kroz nekoliko trenutaka. Viralna snimka sa zadarske tržnice izaziva salve smijeha zadnja 24 sata, a sve zbog osebujnog umjetnika kojeg Zadrani jako dobro znaju. Riječ je o performeru Eniju Meštroviću, prvom čovjeku udruge KUD Bleke - prvi put su se u medijima pojavili prije tri godine kad su na zadarskom karnevalu građanima dijelili novac u kuvertaman, po 20 kuna.

Na gore navedeno pitanje Enio je u svom osebujnom stilu odgovorio: "Od morskih plodova sol, a od povrća samo kapulicu. Dragane! Čekaj, bog ga je*a, iđemo pivu popit".

Oduševljeni korisnici mreže u kratkom su roku počeli dijeliti snimku, uvjereni da se radi o slučajnom prolazniku. No odje Enio, kao i mnogo puta dosad, igra ulogu zapuštenog Ričarda, svog standardnog lika.

Izdvojeno

25. srpanj 2020 00:13