StoryEditorOCM
Stilnakon šest godina

Povratak Adriane Lime: vratila se na modnu pistu, zablistala je, a drastično je i smršavjela

Piše MOZAIK SD
28. rujna 2024. - 17:43
Xavier Collin/image Press Agency/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/mega/the Mega Agency/profimedia

Brazilski supermodel Adriana Lima (43) posljednjih godina borila se s viškom kilograma nakupljenih tijekom treće trudnoće. Na račun jedne od najljepših žena na svijetu počele su stizati kritike u vezi s fizičkim izgledom nakon pojavljivanja na filmskim premijerama, gdje su objektivi kamera uhvatili njezino podbuhlo lice.

Lima je tim povodom odlučila napraviti zaokret, a fotografije potvrđuju da se bivša Victoria‘s Secret anđelica vratila u staru formu.

Zanosna Brazilka zablistala je na reviji modne kuće Schiaparelli u Parizu. Mnogi su čekali ovaj momenat, nakon dugih šest godina.

Adriana Lima prošetala je pistom kao u najboljim danima svoje karijere. Drastično je smršavila. Manekenka se polako vraćala na staro i konačno je u tome uspjela, iako se na veliko komentira kako je uz pomoć estetskih korekcija osvježila lice.

"Dame i gospodo, ona se vratila", "O, Bože, koliko je lijepa", "Sjajno izgleda", "Vratila se, tako je nedostajala", glase komentari sa Instagrama.

Prezentacije modne kuće Schiaparelli jedne su od onih koje se na Tjednu mode u Parizu iščekuju s najvećom dozom nestrpljenja. Uz prve redove ispunjene najvećim svjetskim zvijezdama, za to je najvećim dijelom zaslužan kreativni direktor Daniel Roseberry koji drži kormilo kuće od 2019., a za kojeg svakako možemo reći da je dizajner s nevjerojatnim okom za detalje i bezgraničnom dozom mašte.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 17:44