StoryEditorOCM
StilSPLITSKI BREND

Cura Hajdukovog veznjaka Anthonyja Kalika Ivona Glavaš ima novu kolekciju, pogledajte što je pripremila za ljeto

Piše I. P.
20. lipnja 2024. - 13:30
Marko i Iris Livaja dobri su prijatelji s novim splitskim vrućime parom Anthonyjem Kalikom i Ivonom GlavašSlobodna Dalmacija

Haljina kao omiljeni ženski modni komad glavni je motiv najnovije Anovi kolekcije, splitskog modnog brenda iza kojeg stoji dizajnerica Ivona Glavaš.

Osim po modnim kreacijama, Ivona je nedavno dospjela u javnost zbog veze s Hajdukovim veznjakom Anthonyjem Kalikom.

Ženstveni stil, elegancija, komadi inspirirani ljetom ističu se cijelom kolekcijom koja ide u korak sa prepoznatljivim stilom modne dizajnerice.

Haljine su upotpunjene odvažnijim dodirom gdje jednostavni krojevi s naglaskom na figuru, neutralne boje, duboki dekoltei i senzualni prorezi donose odvažne siluete na elegantan način. Svi ovi elementi nude prednost u nošenju haljina na više načina u razlicitim prigodama tijekom dugih ljetnih dana i noći.

Dizajnerica je inspiraciju za kolekciju pronašla u ljetnim danima i noćima u Martinis Marchi dvorcu gdje je prošle godine predstavila kolekciju kupaćih kostima. Dojam privatnosti, luksuza i harmonije koji je ostao u sjećanju nakon boravka u dvorcu htjela je oživjeti kroz haljine. Stoga je baštinski hotel Martinis Marchi bio savršena kulisa za snimanje nove kampanje.

Kako izgleda njena nova kolekcija pogledajte u fotogaleriji.

image

Nova kolekcija Ivone Glavaš

Prosper Filipović
image

Nova kolekcija Ivone Glavaš

Prosper Filipović
image

Nova kolekcija Ivone Glavaš

Prosper Filipović
image

Nova kolekcija Ivone Glavaš

Prosper Filipović
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. lipanj 2024 13:30