Dobar savjet uvijek dobro dođe, a mi smo se naslušali toliko odličnih savjeta iz prve ruke, i to o pripremi ribe i plodova mora, da smo ih odlučili s vama podijeliti. Čak i ako danas niste namjeravali pripremati jela od sastojaka iz mora, mogla bi vam doći želja kad pohvatate male cake i recepte koje smo čuli od Hrvoja Zirojevića i Željka Nevena Bremeca.
Poznati chefovi ujedinili su snage na kulinarskoj radionici "Sve iz mora" i na najbolji mogući način - kuhajući i dijeleći korisne savjete - naglasili važnost očuvanja mediteranskih okusa i kulinarske tradicije Dalmacije.
Zirojević je, napola skriven ogromnom tećom iz koje se širio neodoljiv miris, demonstrirao pripremu obraza grdobine i mini kapesante, dok je Bremec, tik do njega, za svojim štednjakom pripremao jadranske...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....