Bez obzira na to koliko ste kruha, kolača i peciva u životu ispekli, uvijek će vam dobro doći dobar savjet, osobito ako vam ga nudi Dragica Lukin, najnagrađivanija hrvatska slastičarka koju je gastronomski vodič Gault&Millau 2020. nagradio za zasluge u promicanju hrvatske gastronomije i slastičarstva.
S Dragicom smo popričali u Supetru, na kulinarskoj manifestaciji "Biser mora", u sklopu koje je vodila majstorsku radionicu o kruhu i pecivima na kojoj je pokazala i objasnila pripremu kukuruznog, mliječnog, veganskog, dalmatinskog, mediteranskog i bezglutenskog kruha, kao izradu domaćih slanih i slatkih peciva.
Iskusna slastičarka s čak 55 godina iskustva vlasnica je slastičarnice Villa Soši u Umagu, internacionalna je vitezica kulinarstva jugoistočne Europe i Mediterana, članica...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....