StoryEditorOCM
PričeCHEF S BRIJUNA

Njegova jela obožava svjetska elita, kuhao je i za papu: nama je otkrio sve, čak i recept za svoju juhu iz vrećice

Piše Tea Sumić Miletić
24. rujna 2023. - 16:38
On je začetnik jednog gurmanskog smjera ‘Le Art Brut Cuisine‘ koji djelomično koristi u brijunskoj gastronomskoj priči  NP BRIJUNI

S guštom pratim više ni sama ne znam koliko domaćih i stranih kuhara i zaljubljenika u kužinavanje, ali jednog bih vam među njima mogla izdvojiti bez sekunde razmišljanja: Damjan Bistričić, na društvenim mrežama poznat i kao Le Outlaw Chef, definitivno priprema najluđa jela.

Ili se barem zafrkava sa svima nama koji ga pratimo. Malo je teško reći čak i sad nakon što sam ga malo bolje upoznala, je li se on samo zeza kad mi šalje recept za kajganu s grožđem ili sam ja samo po pitanju kombiniranja namirnica još uvijek prevelika "konzerva".

Damjan je, da priča o njemu bude još zanimljivija, chef ni manje ni više nego na Brijunima, gdje pored sasvim običnih smrtnika navraćaju i zvijezde kalibra Johna Malkovicha, Samuela L. Jacksona i Salme Hayek, da spomenemo samo face...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. prosinac 2024 00:34