StoryEditor
Showbizona obara

Zvijezda Baywatcha u 52. ne prestaje privlačiti poglede, izgleda fantastično, ‘pokrila se‘ samo crvenom bojom, a sve u dobrotvorne svrhe

Piše L.L.
20. veljače 2020. - 19:23
AFP

Poznata glumica, koja je mamila uzdahe još dok je glumila u seriji 'Baywatch' pozirala je prekrivena samo crvenom bojom a to sve kako bi prikupila novac u dobrotvorne svrhe.

Zvijezda 'Spasilačke službe, Donna D'Errico (51) skinula se do kraja kako bi prikupila novac za spašavanje žrtava trgovanja ljudima, školovanje ranjivih ljudi i pomaganje preživjelima da se vrate samostalnom životu.

Glumica je objavila na Instagramu fotografiju na kojoj je samo prekrivrena crvenom bojom, a fanovi su bili oduševljeni njenim potez, ali i čini se izgledom.

 “Predivna si i radiš to za tako važnu svrhu. Sviđa mi se“, “Donirat ću. Izgledaš nevjerojatno u toj boji“, “Zadivljujuća fotografija“, “Ovo neće proći nezamijećeno. Samo nastavi tako“, komentirali su.

Fanovi su primijetili i kako se zvijezda “Spasilačke službe“ nije puno promijenila otkad je igrala ulogu spasiteljice Donne. Jedino frizura više nije ista a možda i pokoja korekcija...

Izdvojeno

12. srpanj 2020 21:08