StoryEditor
ShowbizPromo

Zbog ogromnog interesa dodan i treći show SplickeScene povodom Dana žena!

Piše Croatia Tickets
4. ožujka 2020. - 15:39

Prije dva dana smo objavili vijest o tome kako je SplickaScena dodala još jednu izvedbu svog tematskog stand-up comedy show-a „Mi muškarci, vi žene“ zbog toga što se prva rasprodala tjedan dana ranije, a danas prenosimo informaciju kako je i ta druga izvedba rasprodana u samo 48 sati. I sama ekipa iz SplickeScene je jako ugodno iznenađena tolikim interesom publike, a kako bi svima željnima smijeha pružili priliku da ih pogledaju ovaj vikend povodom Dana žena, dodali su i treću izvedbu koja je na rasporedu u subotu u 18 sati u Amfiteatru Doma mladih (MKC). Ako ste do sada čekali s kupnjom ulaznica, nemojte više čekati, jer je ovo zadnja prilika, tj. treća sreća za one koji su odgađali kupnju.

Tema ove stand-up predstave je jasna iz samog naziva. Svi koji budu u publici sigurno će se moći poistovjetiti s brojnim situacijama koje nastaju u odnosima između muškaraca i žena. Kakve su ih sve zgode i nezgode snašle u odnosu sa ženama u njihovima životima (u koje ubrajaju ne samo cure, već i matere, sestre, babe, strine, tetke…) i kako su se sve pokušavali izvući, ispričat će vam pripadnici, kad su u pitanju muško-ženski odnosi, slabijeg spola, Tomislav Primorac, Josip Škiljo, Ivica Lazaneo i Ante Travizi.

Svakako treba napomenuti kako ovaj show nije primjeren za osobe mlađe od 16 godina.

Izvedbom ove tematske stand-up predstave neće nasmijavati samo Splićanke i Splićane već i stanovnike najvećeg srednjodalmatinskog otoka, koji splitske komičare mogu pogledati u petak 06. ožujka u 20 sati u Kinu Supetar.

Osim uživo, njihovu izvedbu možete pogledati i online kako bi ih malo bolje upoznali i stekli dojam o njihovom radu kao što je već preko 270.000 ljudi učinilo gledajući njihov prvi cjelovečernji comedy specijal „Stand-up po splicki“ na YouTube-u. Naravno, ništa se ne može mjeriti s izvedbom u živo, zato ne propustite njihov nastup ovaj vikend i uvjerite se zašto rasprodaju dvorane diljem Lijepe naše.

Ulaznice su dostupne preko sustava CroatiaTickets 

#CROATIA TICKETS

Izdvojeno

02. lipanj 2020 03:34