StoryEditor
ShowbizKAKVA DIVOTA!

Pogledajte imanje od 7 milijuna dolara, koje bi moglo postati novi dom Meghan i Harryja; Ona želi biti blizu majci, kažu i Hollywoodu

Piše M. Č.
21. veljače 2020. - 16:03
U susjedstvu žive Robert Downey Jr., Mel Gibson, Dick Van Dyke i Caitlyn JennerProfimedia

Od 1. travnja princ Harry i njegova supruga Meghan Markle više neće imati službeni ured u Buckinghamskoj palači, to je datum kad Megxit stupa na snagu i oni više neće imati status starijih članova kraljevske obitelji, niti obavljati dužnosti u ime kraljice i monarhije.

Kad su obznanili vijest da napuštaju kraljevsku obitelj, kazali su kako će vrijeme dijeliti između Velike Britanije i Sjeverne Amerike, pretpostavljalo se kako će se skrasiti u Kanadi, gdje žive od konca studenoga prošle godine.

No, sada se pojavila informacija da su "bacili oko" na sedam milijuna dolara vrijednu kuću u Malibuu u Kaliforniji, gdje bi bili blizu Meghanine majke Dorije Ragland, Hollywooda i drugih potencijalnih poslovnih partnera.

Privatnost dobro osigurana

Kuća u talijanskom stilu ima pet spavaonica i prostrani vanjski prostor s teniskim igralištem i bazenom, privatnost je osigurana i dobro zaštićenim prilazom, a u susjedstvu žive brojne poznate face, među ostalima Robert Downey Jr., Mel Gibson, Dick Van Dyke i Caitlyn Jenner.

Harry i Meghan imaju odraditi još šest obaveza, a posljednja će biti 9. ožujka kad bi se zajedno s ostatkom kraljevske obitelji trebali pojaviti na obilježavanju dana Commonwealtha u Westminsterskoj opatiji u Londonu.

Harry i Meghan sa devetomjesečnim sinčićem Archiejem trenutačno žive u 15 milijuna dolara vrijednoj kući na otoku Vancouver uz zapadnu obalu Kanade, ali još uvijek nije poznato tko je vlasnik tog velebnog zdanja.

Izdvojeno

11. srpanj 2020 20:37