StoryEditor
ShowbizZAPRAŠILI U AZIJU

Ovo je Imoćanka koja je ukrotila zavodnika: volio je strastveno Tinu i Zrinku, šarmirao mnoge, a onda je Ivani na Biokovu izgovorio velike zavjete

Piše Antea Boko
12. kolovoza 2019. - 23:17
rupcic00

Imoćanka Ivana Kujundžić-Rupčić je, sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, prava svestrana umjetnica divljeg duha, a u fokus javnosti dospjela je ovih dana i kao nova supruga Hrvoja Rupčića, osnivača grupe Cubismo i, moglo bi se reći, poznatog zavodnika, kojeg pamtimo po ljubavnim vezama, braku, razvodu, zaljubljivanjima i prekidima, koji su izazivali veliki medijski interes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤❤#samoljubav @hrvoje.rupcic @ivana___________kujundzic

A post shared by Ivana Kujundžić (@ivanakujundzic_rupcic) on

Iako je po struci modna dizajnerica i vlasnica brenda Monarch Fashion, Ivaa se intenzivno bavi i fotogorafijom, a svoju je kreativnost iskazivala i u videospotovima. Također, Ivana pliva i u glazbenim vodama kao pjevačica gipsy swing benda Gadjo Manouche.

Prije desetak dana novopečeni bračni par je zaintrigirao javnost objavom fotografija s nesvakidašnjeg vjenčanja kojeg su upriličili na Biokovu, gdje su i mladenci i gosti bili odjeveni kao Indijanci. 

- Biokovo 29.7.2019. Mama Juanita (Ivana Kujundžić-Rupčić) & Speedy Gonzales (Hrvoje Rupčić) - pohvalio se Hrvoje objavom na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ Biokovo 29.7.2019.❤️ Mama Juanita (Ivana Kujundžić-Rupčić) & Speedy Gonzales (Hrvoje Rupčić)

A post shared by Hrvoje Rupčić (@hrvoje.rupcic) on

Po dostupnim informacijama, čini se da je upravo mladenka Ivana dizajnirala njihovu svadbenu odoru, ali i onu koju su nosili uzvanici. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@hrvoje.rupcic @mironhauser

A post shared by Ivana Kujundžić (@ivanakujundzic_rupcic) on

Osebujno vjenčanje slijedila je nesvakidašnja destinacija za medeni mjesec - centralna Azija.

- Ono što se inače naziva medenim mjesecom za nas će biti prašnjavi, znojni i uzbudljiv mjesec, baš onako kako volimo - pojasnio je zaljubljeni Rupčić na Facebooku.

Rupčiću je ovo drugi brak. Prisjetimo se, s pjevačicom Tinom Kresnik, back vokalom "Parnog valjka", rastao se 2009. godine, kad je glazbenik započeo ljubavnu vezu s glumicom Zrinkom Cvitešić. Tina i Hrvoje u braku su bili 13 godina, a zajedno imaju dvojicu sinova. 

Stariji sin Noa postao je poznat hrvatskoj javnosti sudjelovanjem u talent showu "Zvijezde", a član je grupe Kojoti, gdje svira klavijature, kao i grupe Magnar.

Također, ovaj talentirani momak ove godine je i debitirao kao Juda u poznatoj rock-operi Jesus Christ Superstar. 

Strastvena ljubav između Zrinke i Hrvoja bila je praćena s velikim zanimanjem, a par svoje velike emocije nije mogao skriti ni dok je veza trajala, ni kad se okončavala. 

- Kako naša veza od samog početka nije bila obična, tako se nije mogao očekivati niti običan kraj. Naime, kraj se desio kada su se pojavili problemi koji nismo bili u stanju riješiti i tako je uzrok raspada bio uzrok, a kao posljedica svega se desila posljedica. Od ovako strastvene veze zaista nismo niti očekivali da završi uobičajeno - odlučio je pojasniti na sebi svojstven način Rupčić na Facebooku.

Rupčić je potom uplovio u vezu sa stujardesom Ivanom Rašperger s kojom je putovao po cijelom svijetu. Ipak, nakon četiri godine veze, par se odlučio rastati.

Nije prošlo dugo, a Hrvoje Rupčić se opet zaljubio. Sudeći po danim zavjetima, fatalno. 

#HRVOJE RUPČIĆ#IVANA KUJUNDŽIĆ RUPČIĆ#ZRNIKA CVITEŠIĆ

Izdvojeno

01. lipanj 2020 14:41