StoryEditor
Showbiz‘If I Die Young‘

I službeno potvrđeno da tijelo pronađeno u jezeru pripada proslavljenoj glumici Nayi Riveri, pažnju izazvala snimka na kojoj pjeva o pokojnom kolegi

Piše PSD
14. srpnja 2020. - 08:26
Naya Rivera snimljena prije dvije godine na humanitarnom partyju na Beverly HillsuAFP

II službeno je potvrđeno kako tijelo koje je pronađeno u kalifornijskom jezeru Piru pripada 33-godišnjoj glumici Nayi Riveri, koja je pod još potpuno nerazjašnjenim okolnostima nestala s broda, koja je unajmila u društvu 4-godišnjeg sina prije šest dana.

Snimke nadzornih kamera pokazale su kako je zvijezda serije "Glee" stigla Mercedesom, a potom sa sinom unajmila brod kojim su isplovili.

Nekoliko sati kasnije posada drugog broda pronašla je njenog sina kako spava sam u brodu te je obavijestila policiju. Dijete je navodno reklo da je mama otišla plivati, ali da se nije vratila.

"Čini se da je skupila dovoljno snage da vrati sina na brod, no ne i da sebe spasi", rekli su policajci nakon što su potvrdili da su je našli, bacajući time novo svjetlo na događaj i izazivajući niz novih pitanja i nepoznanica.

image
Šerif okruga Ventura na press konferenciji sazvanoj oko tragičnog događaja
Kevin Winter


Jeziva je i podudarnost kako je tijelo Naye Rivere pronađeno točno na sedmu godišnjicu smrti njenog kolege iz serije "Glee", također velike zvijezde Coryja Monteitha.

Monteith se, naime, predozirao u hotelskoj sobi u Vancouveru 2013. godine. Serija "Glee" tada se još snimala, pa su scenaristi preinačili radnju tako da je lik Finna Hudsona umro, no na tugu i razočarenje milijuna fanova, nisu objasnili kako.

Društvenim mrežama se širi isječak iz serije u kojem je Naya tada otpjevala posvetu liku Finna Hudsona, odnosno Coreyju Monteithu.

Stihovi potresne pjesme "If I Die Young", u kojima se spominje rijeka, zvuče zaista potresno, u svim tragičnim okolnostima koje su zadesile nekadašnje zvijezde nekadašnjeg obožavanog serijala.

 

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 14:52