StoryEditorOCM
Zvijezde onlineJOSH I AUDRA

Zvijezda ‘Transformersa‘ i njegova supruga podijelili su sretnu vijest: stigla je beba, objavili su i ime

Piše SCENA SD
17. siječnja 2024. - 10:15

Glumac Josh Duhamel (51), poznat iz uspješne serije "Transformers", postao je otac po drugi put. Hollywoodska zvijezda i njegova supruga Audra Mari (30) podijelili su sretnu vijest u zajedničkoj objavi putem Instagrama. S crno-bijelom fotografijom koja prikazuje bebina sitna stopala izbliza, par je odmah objavio ime i datum rođenja svog prvog zajedničkog djeteta.

Prema objavi, njihov sin ugledao je svjetlo dana 11. siječnja i zove se Shepherd Lawrence Duhamel. Mnogi su mu čestitali na sretnoj vijesti, poput glazbenika Lennyja Kravitza (59), glumca Jerryja O‘Connella (49) ili zvijezde američkog nogometa Kylea Rudolpha (34).

Par je u rujnu prošle godine objavio da očekuju prinovu u obitelji. Tada su objavili i zajedničku fotografiju na kojoj su se vidjele ultrazvučne slike i dodali "Baby Duhamel uskoro dolazi".

Za hollywoodsku zvijezdu obiteljska sreća postala je savršena u vrlo kratkom vremenu. Dana 10. rujna 2022. on i manekenka, koja je 21 godina mlađa, oženili su se.

image

Audra Mari i Josh Duhamel 

Ronda Churchill/Afp

Iz prvog braka s glazbenicom Fergie (48), Duhamel već ima desetogodišnjeg sina. Razveli su se 2017.  nakon osam godina braka. Razloge ovog razvoda otkrio je u intervjuu prije samo nekoliko mjeseci: "Bilo nam je sjajno. Mislim da smo na neki način prerasli jedno drugo i imali vrlo različite interese."

Bilo mu je vrlo teško biti u središtu pozornosti. "Mislim da se nikada nisam osjećao ugodno s bilo čim od toga. Jednostavno nisam tip koji se osjeća ugodno na crvenim tepisima i radi sve hollywoodske stvari." 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. srpanj 2024 05:15