StoryEditorOCM

Lana Jurčević iznenadila pratitelje svojom fotografijom na Instagramu, svi se pitaju tko je bio s druge strane?

Piše SCENA SD
9. kolovoza 2024. - 16:40

Nova fotografija hrvatske pjevačice Lane Jurčević iznenadila je sve - na fotografiji je pokazala oko zamotano zavojima, a potom je pratiteljima otkrila što se dogodilo. Njezina kći Mayla Lily slučajno ju je udarila i ozlijedila joj oko, pa je Lana nakon toga morala ići k doktoru.

"Bubnula me šakom u oko u polumraku i potegnula noktima. Ništa, vidjela sam da je vrag odnio šalu i da neće ovo biti baš tako bezazleno. Kao što se i vidi tu, imam oštećenje na rožnici, a svi su mi govorili da to nije ništa", kaže Lana u videu. Dodala je i da joj se oko značajno oporavilo nakon dva dana.

"Tko se tuče, taj se voli, vrijedi samo u ovoj verziji i ovom slučaju! Pa neka mi netko kaže da moja mala nije fajterica. Dokazala je da je fajterica i prije nego je došla na ovaj svijet. Ima netko od vas neke ozlijede?", pitala je Lana svoje pratitelje, a neki su s njom podijelili slične situacije.

"Imam tri klinca i neravan nos", "Ja sam od starijeg sina, tada je imao dvije i pol godine zaradila šljivu ispod oka", "Uh. Drži se draga. Imala dva, tri slučaja, ali usna, glava... Oko sam sačuvala", "U snu me mali opalio šakom svom snagom. Ja ne znam s kim se u snu tukao", pisale su joj pratiteljice.

Lana je usput svima dala jedan savjet: "Ako vam se ovo dogodi, a jako je često koliko čujem, nemojte se zezati s tim, dječji noktići i prstići su jako ‘toksični‘ pogotovo u fazi dok kreću puzati i sve živo istraživati".

Domaća pjevačica podijelila je i video iz ambulante te otkrila da mora piti različite lijekove i koristiti kapi. "Prekrasno. Sreća pa imam dva oka", našalila se.

image

Lana Jurčević

Nera Simic/Cropix
image

Lana Jurčević

Tomislav Krišto/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 18:40