StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSVE IZNENADIO

Justin Timberlake oglasio se na svom službenom Instagram profilu prvi put nakon uhićenja zbog vožnje u pijanom stanju

Piše SCENA SD
26. lipnja 2024. - 22:05
Justin Timberlake na koncertu u New YorkuPapculture/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Papculture/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Čini se da svjetska turneja Justina Timberlakea jednostavno neće biti uništena, kao što se glazbenik bojao kada je uhićen zbog vožnje u pijanom stanju. Zvijezda se nakon uhićenja prvi put oglasila na Instagramu i objavila video ispod na svom službenom profilu.

Suprotno očekivanjima, nije se vratio na internet s isprikom ili objašnjenjem, već s videom u kojem je oglašavao promotivnu robu turneje. "To je vrlo važno", rekao je, dok je kameri pokazivao plavu majicu s narančastim slovima. "Boje momčadi Knicksa. Morali smo to učiniti", dodao je Timberlake prije seta koncerata u njujorškom Madison Square Gardenu.

Prvi put je prekinuo šutnju na koncertu u Chicagu: "Znam da me je ponekad teško voljeti, ali i dalje me voliš i ja ti uzvraćam ljubav", rekao je u kratkom govoru. Dodao je: "Presuda je prihvaćena. Ti si najbolja publika na turneji." Dodao je kako je iza njega težak tjedan.

image

Justin Timberlake

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp
image

Justin Timberlake

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 22:06