StoryEditorOCM
Zvijezde online‘kroz život pleši‘

Bivša manekenka Iva Jerković rijetko objavljuje fotografije, a sada je napravila iznimku: ima poseban razlog za slavlje

Piše SCENA SD
27. lipnja 2024. - 22:50

Bivša manekenka i voditeljica Iva Jerković svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, a na društvenim mrežama tek ponekad dijeli fotografije. Ipak, ovog puta napravila je iznimku, a za to je imala i vrlo dobar povod.

Iva danas slavi 43. rođendan. ‘Kroz život pleši, pogriješi i slatko se nasmiješi‘, napisala je Iva u opisu fotografije na kojoj pozira u uskoj crnoj haljini.

Jerković je već dugo u vezi s 15 godina starijim partnerom Josipom Antićem Zefom. Zajedno su dobili kćer u veljači 2020. godine, a za njihovu se ljubavnu vezu saznalo kada je ona odlučila javnosti otkriti da je u drugom stanju.

‘Ona je moj pajdaš, idemo svugdje zajedno, ovo je jedan lijepi period života. Moram reći, sve je ovo lijepo, prisjetiti se što si radio, sresti bivše suradnike, sve to budi lijepa sjećanja, ali stvaran život je ono ‘stvarno‘, rekla je Iva jednom prilikom za kćer Rinu Ami, prenosi Story.

‘Ona je oduševljenje, moje malo čudo. Puna je iznenađenja, stalno izgovara neke nove rečenice. Trenutno obožava recitirati, a za poziranje je još rano‘, zaključila je Iva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. lipanj 2024 22:51