StoryEditorOCM
Showbiz Petra Meštrić

Zgodna liječnica iz ‘Braka na prvu‘ pohvalila se starom fotografijom i usporedila svoj izgled: S godinama sam sve bolja

Piše J.D./JL
19. lipnja 2024. - 09:55

Zgodna liječnica iz RTL-ova showa ‘Brak na prvu‘, Petra Meštrić, pohvalila se starom fotografijom na Instagramu te svoj izgled iz 2013. usporedila s današnjim.

"10 + godina razlike. S godinama sve bolja. Jedna je želja samo, da se i dalje gledamo na malim ekranima", napisala je u opisu fotografija. Riječ je o fotografiji iz 2013. u kojoj se Petru može vidjeti s puno manje šminke, ali s jednako prepoznatljivim plavim loknama; te fotografiji od ove godine gdje se može vidjeti kako sada izgleda, piše Jutarnji.

image
Screenshot Instagram/Petra Meštrić/

Inače, bivša kandidatkinja ‘Braka na prvu‘ prije nekoliko je mjeseci počela trenirati sa Stefanom Modrićem s kojim se sprijateljila u tom sociološkom eksperimentu, a u dvije godine smršavjela je oko 15 kilograma, pohvalila se nedavno RTL-u.

"Za vrijeme snimanja ‘Braka na prvu‘ imala sam najviše kilograma u životu, a to je bilo 74. Krenula sam na dijetu i lagano vježbati, već sam pred kraj snimanja ‘pala‘ na 72. U tih dvije godine (do sada) smršavjela sam oko 15 kg i sad imam 58 kilograma", rekla je Petra, koja nam je u nedavnom intervjuu otkrila i da je sretno zaljubljena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. lipanj 2024 10:15