StoryEditorOCM
Showbiz15 GODINA

Sienna Miller govorila o počecima svoje veze s Olijem Greenom: ‘Nisam mislila da ću pronaći mlađeg dečka‘

Piše SCENA SD
13. lipnja 2024. - 10:28

Glumica Sienna Miller otvoreno je progovorila o tome kako se vrlo brzo zaljubila u svog 15-godišnjeg partnera Olija Greena. U intervjuu za Harper‘s Bazaar, 42-godišnjakinja je rekla da se njihova romansa dogodila nakon što su se upoznali na zabavi za Noć vještica i da u početku nije očekivala da će se od nje razviti nešto ozbiljno.

image

Sienna Miller

Valery Hache/Afp

"I onda sam se vrlo brzo zaljubila. Nisam mislila da ću naći mlađeg tipa. Bilo je kao, ‘F-K! Zašto tako mlad? To je tako iritantno", rekla je. Glumica je opisala svog 27-godišnjeg partnera kao nekoga tko je "dobro prilagođen".

"Postoji razlika u tome kako ova generacija muškaraca poštuje žene. To je specifično za njega, vrlo je mudar i dobro prilagođen, ali vjerujem da je to i ova generacija. Odrasli su s malo ravnopravnijim uvjetima", rekla je i dodala: "To vidim i kod njegovih prijateljica, kao i kod muškaraca."

image

Sienna Miller, njezina kći Marlowe i partner Oli Green

Sameer Al-doumy/Afp
image

Sienna Miller

Sameer Al-doumy/Afp

Glumica je objansila da je naučila od mlađih ljudi postaviti granice, "imaju to samopouzdanje i samozastupanje i ne boje se reći ‘ne‘". 

Par, koji je debitirao na crvenom tepihu na Vanity Fair Oscar Partyju u ožujku 2022., dočekao je svoje prvo zajedničko dijete početkom ove godine. Sienna je također majka 11-godišnje kćeri Marlowe, koju dijeli s bivšim Tomom Sturridgeom. U intervjuu za Vogue o rođenju djeteta u starijim godinama, našalila se: "Voljela bih doći do točke u kojoj ne osjećam potrebu šaliti se o tome da sam starija i da imam dijete."

image

Sienna Miller

Sameer Al-doumy/Afp
image

Sienna Miller u rujnu prošle godine

Henry Nicholls/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 20:35