StoryEditorOCM
Showbizvelika tuga

Preminula mlada talentirana pjevačica koju mnogi pamte po fantastičnim izvedbama u čuvenom showu "Britain‘s Got Talent"

Piše Vijesti sd
4. lipnja 2024. - 00:28

Nakon borbe s karcinomom, bivša polufinalistica popularnog talent showa "Britain‘s Got Talent", Emma Jones tragično je umrla u dobi od 32 godine. Spomenuta je pjevačica oduševila suce savršenom izvedbom opernog klasika "Ave Maria" kada se 2015. pojavila u talent showu sa samo 23 godine. Međutim, mladi je život ugašen ove veljače, a ta tragična vijest potvđena je na njenoj Facebook stranici.

- Žao mi je što vam moram potvrditi da je Emma Jones umrla. Umrla je na Valentinovo nakon što joj je dijagnosticiran rak više organa - stoji u objavi. Prema tvrdnjama s Facebooka, Emmin liječnik rekao je kako se "bolest s jajnika proširila na druge organe". Emmin bivši partner, John Hastings, rekao je za News and Star da će mu nedostajati njezina "osobnost, osmijeh i prekrasan glas". John je također ispričao kako je Emma odmah po izlasku s audicije na popularnom reality showu postala slavna u u svojoj sredini, prenosi Daily Mail.

Kao i svi ostali ovdje, bio sam i ponosan i dirnut njezinim pothvatima u "Britain‘s Got Talent", kada je oduševila suce i gledatelje. Pljesak ju je tada natjerao na plač, ali znao sam da su te suze dobar znak. Velika je šteta što je više nikad nećemo vidjeti, ali još uvijek imamo njezine nastupe na internetu da je se sjetimo i cijenimo - istaknuo je.

Na društvenim mrežama mnogi gledatelji njezinih izvedbi u spomenutoj TV emisiji su se oprostili od vrsne pjevačice.

- Počivaj u miru nebeskom, Emma. Vodi anđele u zboru da svi možemo čuti tu anđeosku ljepotu. Nedovoljno vas je u našem zemaljskom životu - piše u jednom emotivnom komentaru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 07:10