StoryEditorOCM
ShowbizGLAMUROZNA VEČER

Trijumf Jarka i Šprajca uz kraj svečane dodjele Zlatnog studija koja će se još dugo pamtiti

Piše MOZAIK SD
4. veljače 2022. - 20:36

<<< NOVO 21.34 Time su dodijeljeni svi Zlatni studiji osim - jednog. Glavni urednik Jutarnjeg lista, Goran Ogurlić, pridružio se Danijeli na pozornici te obilježio pola stoljeća od nastanka najuspješnijeg hrvatskog mjuzikla "Jalta, Jalta", čija je praizvedba održana 28. prosinca 1971. godine u zagrebačkom kazalištu Komedija. Goran Ogurlić dodijelio je Zlatni studio povodom 50. jubileja "Jalte" Alfiju Kabilju. Program završava sjećanjem na prvu izvedbu "Jalte" i izvedbom 'Neka cijeli ovaj svijet'.

<<< 21.33 U kategoriji najbolje pjevačice nominirane su Albina, Nina Badrić i Zsa Zsa. Zlatni studio za najbolju pjevačicu osvojila je Nina Badrić.

<<< 21.30 U kategoriji najboljeg pjevača nominirani su Matija Cvek, Zlatan Stipišić Gibonni i Željko Bebek, a Zlatni studio osvojio je Zlatan Stipišić Gibonni.

<<< 21.22 U kategoriji najbolje pjesme nominirane su: "Zaljubljen" Cambija, "Ja još uvijek imam istu želju" Nine Badrić te "Poljubi me za kraj" grupe Silente. Zlatni studio za najbolju pjesmu dobiva grupa Silente i pjesma 'Poljubi me za kraj'. Slijedi posveta nedavno preminulom legendarnom pjevaču Parnog valjka, Akiju Rahimovskom.

<<< 21.21 U kategoriji najboljeg novog lica na glazbenoj sceni nominirani su Albina, Lorena i Vjeko. Zlatni studio osvaja Lorena.

<<< 21.18 Posljednje večeras, na redu su nagrade za najbolja ostvarenja s područja glazbe. Danijeli Trbović na pozornici se pridružila jedna od naših najuspješnijih pjevačica Severina, dobitnica Zlatnog studija 2020. za koncert godine.

<<< 21.12 U kategoriji najboljeg TV voditelja/voditeljice nominirani su: Doris Pinčić (HTV), Mojmira Pastorčić (RTL) i Zoran Šprajc (RTL), a Zlatni studio osvojio je Zoran Šprajc kojemu je ovo treći kipić.

Time su dodijeljene sve nagrade s područja televizije, a slijedi nastup posvećen jednome od najvećih, Mati Miši Kovaču koji će izvesti Alen Nižetić, Giuliano i Ivana Kovač.

<<< 21.06 U kategoriji najbolje TV emisije nominirane su: "More" (HTV), "Provjereno" (Nova TV) i "RTL Direkt" (RTL). Zlatni studio osvojila je emisija "RTL Direkt" (RTL).

<<< 21.03 U kategoriji najboljeg TV novinara nominirani su Andrija Jarak (Nova TV), Danka Derifaj (RTL) i Goran Milić (HTV), a Zlatni studio osvaja Andrija Jarak (Nova TV), kojemu je ovo rekordni četvrti Zlatni studio.

<<< 21.02 U kategoriji najbolje domaće TV serije nominirane su: "Crno-bijeli svijet" (HTV), "Dar Mar" (Nova TV), "Dnevnik velikog Perice" (HTV). Zlatni studio osvaja "Crno-bijeli svijet" (HTV).

<<< 20.58 U kategoriji najbolje TV zabave nominirane su tri HTV-ove perjanice: "Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac", "Potjera" i "Volim Hrvatsku", a Zlatni studio osvaja "Potjera".

<<< 20.56 Prva kategorija koju će nam otkriti je najbolji reality show. Nominirani su 'Masterchef' Nove TV, 'Supertalent' Nove TV i 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' RTL televizije. Zlatni studio za najbolji reality show osvojio je Masterchef Nove TV.

 20.55 Na redu su nagrade za najbolja ostvarenja s područja televizije. Na pozornici su se Danijeli Trbović pridružile Ana Brdarić Boljat s RTL televizije te Marija Miholjek s Nove TV.

<<< 20.49 Na pozornicu su stigli Mirko Fodor u društvu Žanamari, Indire Levak i Lidije Bačić. Djevoke su zapjevale na pozornici pjesmu 'Ti si genije'.

<<< 20.43 U kategoriji najbolje kazališne predstave nominirane su "Ja sam ona koja nisam" kazališta ZeKaeM i Paola Magellija, "Kukci... zaustavljena priča" HNK SPlit Saše Anočića te "U agoniji" Ivice Buljana i HNK Zagreb. Najbolja predstava je "Ja sam ona koja nisam" kazališta ZeKaeM i Paola Magellija

<<< 20.42 Nakon dama, na red su došli i nominirani u kategoriji najbolje muške kazališne uloge: Živko Anočić za ulogu Katuriana u predstavi „Čovjek Jastuk“ GDK Gavella, Goran Grgić za ulogu Konrada u predstavi „Kad svijeće dogore“ HNK Zagreb i Teatra Erato te Filip Nola za ulogu Susjeda u predstavi „Ja sam ona koja nisam“ kazališta ZeKaeM. Zlatni studio osvojio je Filip Nola!

<<< 20.40 U kategoriji najbolje ženske kazališne uloge nominirane su Linda Begonja za ulogu Frosine u predstavi „Škrtac“ Satiričkog kazališta Kerempuh, Anđela Ramljak za ulogu Nikoline u predstavi „Ja sam ona koja nisam“ kazališta ZeKaeM te Lucija Šerbedžija za ulogu Katarine i Ruže u predstavi „Ja sam ona koja nisam“ kazališta ZeKaeM. Pobjednica je Lucija Šerbedžija!

<<<20.39 Sljedeće nagrade bit će dodijeljene za najbolja ostvarenja iz područja kazališta, a Danijeli se na pozornici pridružio poznati kazališni, televizijski i filmski glumac Enes Vejzović.

Za najbolje novo lice u kazalištu i na filmu nominirani su Tea Harčević za ulogu Veronike u filmu „Plavi cvijet“, Toma Medvešek...

#ZLATNI STUDIO#SEVERINA#NINA BADRIĆ#DORIS PINČIĆ
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 18:32