StoryEditorOCM
ShowbizZDRAVO

Legendarna Catherine Deneuve (80) tvrdi da ima lijepu kožu jer svakoga jutra ne propušta popiti ovo piće

Piše SCENA SD
30. svibnja 2024. - 17:34

I prošloga tjedna u Cannesu glumica Catherine Deneuve privukla je mnogobrojne fotografe koji su je željeli ovjekovječiti. Francuska ikona, koja ima već 80 godina, godinama privlači pažnju zbog svog mladolikog izgleda.

image

Catherine Deneuve

Christophe Simon/Afp

Na poznatom crvenom tepihu u Cannesu bila je uz svoju kćer Chiaru Mastroianni. Svi su se divili Catherininoj kosi i tenu.

U intervjuu za Into the Gloss 2017. godine, ikona francuske kinematografije otkrila je piće koje je navikla konzumirati kako bi imala lijepu kožu. "Svako jutro pijem sok od limuna. Mislim da je to vrlo dobro za moju kožu", rekla je novinarima.

image

Catherine Deneuve

Valery Hache/Afp
image

Catherine Deneuve

Zoulerah Norddine/Afp

Nije tajna da je limun agrum koji ima mnoge zdravstvene prednosti. Kada se razrijedi vodom i konzumira nakon buđenja, poznato je da stimulira imunološki sustav, a i djeluje antibakterijsko. Osim što vlaži tijelo, pijenje limunade čisti i kožu. Zahvaljujući detoksikacijskim i diuretičkim svojstvima, agrumi pomažu u održavanju kože zdravom i sjajnom. Osim toga, vitamin C u limunu pomaže u smanjenju bora i staračkih pjega. Zbog toga ga mnoge kozmetike sadrže za borbu protiv masne kože, bora, nedostatka sjaja ili hiperpigmentacije kože.

image

Catherine Deneuve

Zoulerah Norddine/Afp
image

Catherine Deneuve

Valery Hache/Afp

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 11:59