StoryEditorOCM
ShowbizKRALJICA TORCIDE

Iris Livaja u vrućim izdanjima prkosi zimi; Bivša manekenka ponovo pozira, i ide joj fenomenalno

Piše Vanesa Tenžera
5. prosinca 2023. - 14:22

Bivša manekenka Iris Livaja ove zime topi led svojim provokativnim izdanjima. Kraljica Torcide, kako je od milja zovu navijači Bijelih, zaštitno je lice božićne kampanje dobro poznatog brenda ID concept store.

Na Instagram profilu modnog brenda prije dva dana osvanule su fotografije zanosne ljepotice, a upravo je Iris, pokazalo se, bila pravi odabir koji bi predstavljao brend. Fotografije na kojima je bivša manekenka spoj su čiste elegancije i profinjenosti uz notu zavodljivosti.  

Supruga Marka Livaje, najomiljenijeg nogometaša Hajduka za ID concept store pozirala je u krevetu, noseći Ronny Kobo crni elegantni kardigan s perjem, Gia Borghini štikle te blještavu torbicu brenda Rotate.

image
Prosper Filipović/

Ni idućim izdanjem Iris nije razočarala, te je “servirala” odvažan i zavodljiv look u čokoladno smeđoj, kožnoj maxi haljini brenda Rotate, a noge su joj krasile Gia Borghini metalik salonke. 

image
Prosper Filipović/

Iris je pozirala i u Anine Bing baloneru od brušene kože, a ne zna se u kojem je izdanju zavodljivije izgledala, a za frizuru je na ovom modnom putovanju bio zaslužan frizerski salon Frame

image
Prosper Filipović/

Inače, Iris je manekensku karijeru napustila upravo zbog 14 godina mlađeg supruga Marka Livaje, s kojim je u ljubavi već devet godina, a par je dobio i dvoje djece – Elizabet i Lorenza. 1997. Godine Iris je ponijela i titulu prve pratilje Miss Hrvatske.

 

 

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. srpanj 2024 19:32