StoryEditorOCM
ShowbizPROMJENA

Glumica Talulah Riley udala se po treći put: dva puta je bračne zavjete izmijenila s Elenom Muskom, a sada...

Piše SCENA SD
23. lipnja 2024. - 16:23

Glumci Thomas Brodie-Sangster i Talulah Riley izgledali su presretno na romantičnoj ceremoniji vjenčanja u subotu u Hertfordshireu.

Brodie-Sangster (34), koji je najpoznatiji po ulozi zaljubljenog dječaka Sama u seriji "Zapravo ljubav" 2003., i 38-godišnja Riley, koja je glumila Annabel Fritton u filmu "St Trinian‘s" iz 2005., hodali su dvije godine prije nego što su objavili zaruke u srpnju 2023.

image

Talulah Riley 2017. godine

Frederic J. Brown/Afp

Na slikama do kojih je došao The Sun, par je viđen kako napušta crkvu Svetog Jurja, lijepu crkvu iz 14. stoljeća u Ansteyju u Hertfordshireu. Riley je viđena u satenskoj bijeloj haljini, a kosa joj je zategnuta natrag u urednu punđu, na vrhu s dugim velom obrubljenim čipkom. Brodie-Sangster nosio je odijelo, Posebno se isticao njegov šareni prsluk.

image

Elon Musk i Talulah Riley 2014. godine

Adrian Sanchez-gonzalez/Afp

Zanimljivo je da se Riley dva puta razvodila od bogataša i poduzetnika Elona Muska. Upoznali su se 2008. godine u baru u Londonu, a oženili se dvije godine kasnije. U braku su bili do 2012., a onda su si godinu dana kasnije opet dali šansu. Ipak, nije dugo potrajalo te su se po drugi put rastali 2016. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. srpanj 2024 00:27