StoryEditorOCM
Showbiz35 GODINA KARIJERE

‘Čak sam se s bratom jako zbližio‘; Tony Cetinski otkrio sve o odnosu s Matteom i unučicom Elenom koju ne viđa često

Piše SCENA SD
9. lipnja 2024. - 10:24

Prije nekoliko dana jedan od naših najuspješnijih domaćih glazbenika Tony Cetinski održao je spektakularan  koncert u zagrebačkoj Areni gdje je proslavio rođendan i 35 godina karijere, a ondje je snimio i materijal za dokumentarac na Netflixu.

Tony je za Story tom prigodom otkrio detalje iz privatnog života poput kako su se oni supruga odlučili na preseljenje u malu sredinu, odnosu sa bratom, ali i to da je postao djed.

image
Livio Andrijic/

Prije nekoliko godina, Tony i supruga Dubravka iz užurbanog grada su se preselili na selo Radetići u Istri, a ta velika promjena ga je, kaže, zbližila s bratom Matteom.

‘Ja sam otišao tamo potražiti mir i sretan sam što ga imam, pogotovo u centralnom dijelu Istre gdje imam kuću. Svugdje oko nas je šuma i nakon već tri dana tamo imaš napunjene baterije. Dosta sam blizu i roditelja, njima to jako puno znači, čak sam se s bratom jako zbližio kako smo obojica osjetili potrebu biti bliže roditeljima. Malo smo u Rovinju, malo u Opatiji i tako, lijepo je‘, ispričao je za Story.

image

Tony i Matteo Cetinski

Marijana Banko/Cropix

Tony je prije tri godine postao i djed. Malena Elena, kći je Tonyjeva 27-godišnjeg sina Christiana, kojeg je pjevač dobio u prvom braku s Antonelom Butigan.

Elenu ne viđa često koliko bi htio jer živi unuka i sin žive u Berlinu, ali  u njegov je život unijela nemjerljivu radost.

-Živi u Berlinu pa se nemamo prilike često vidjeti, vidimo se preko video poziva i po ljeti kad dođu u Rovinj. Sva sreća da je moj sin zaljubljen u Rovinj i rekao je da želi tamo ostariti. Sretan sam jako kad dođu i kada se mogu posvetiti svojoj unučici, kazao je za Story.

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 06:46