StoryEditorOCM
ProstorijaUSPJEŠNA RENOVACIJA

Ovaj par obožava uređivati ‘nevoljene kuće‘, a ova je jedna od njih: pogledajte kako je mala zapuštena vikendica postala pravi dragulj

Piše M.P.
24. studenog 2021. - 14:07

Heiberg Cummings je tvrtka za dizajn interijera sa sjedištem u New Yorku i Oslu koja nudi vrhunske arhitektonske i dizajnerske usluge diljem svijeta.

Svoj prvi uredu otvorili su u Oslu 1990. godine, a njihova ljubav i implementacija neoklasičnog skandinavskog dizajna brzo je privukla pozornost američkog tržišta.

Svjež, funkcionalan i eklektičan dizajn posebno je prigrlila Hamptons zajednica, gdje se nalazi opsežan portfelj projekata koji nadopunjuju njihov brojni rad u gradovima diljem svijeta, piše D&D.

image
Outeast.com
image
Outeast.com

Svakom projektu pristupaju s temeljnim načelima, a to je očuvanje integriteta izvorne kompozicije zgrade i rad s klijentom na jedinstvenom dizajnu njihovog idealnog prostora.

Tvrtka Heiberg Cummings na popisu je najboljih svjetskih dizajnera interijera i uvrštena je u Europe's Elite 1000 za pružanje luksuznih usluga. Osim toga, puno puta su predstavljeni u publikacijama kao što su: Architectural Digest, Luxe Interiors, Hamptons Home and Garden, The Wall Street Journal i druge.

Više o njihovom radu, putovanjima i projektima možete pročitati u knjizi pod nazivom 'Bijelo svjetlo'.

image
Outeast.com
image
Outeast.com

Bernt Heiberg i Williams Cummings, jednostavno obožavaju uređivati "nevoljene kuće" u Hamptonu.

Ova kuća u Hamptonsu izvorno je imala dvije spavaće sobe i 92 četvorna metara prije nego što su joj dodali kat i preuredili donju razinu; sada je to kuća s četiri spavaće sobe i četiri kupaonice i ima površinu oko 170 četvornih metara.

image
Outeast.com
image
Outeast.com

- Kuća je bila lijep mali biser u koji smo dodali ogromne količine tekstura i stvorili puno različitih životnih prostora iznutra i izvana, rekao je Cummings te dodao: Mislim da bi idealan kupac bio netko tko želi savršenu malu luksuznu kuću za odmor usred luke Sag.

image
Outeast.com

S obzirom na to da je kuća prodana u roku dva tjedna za 3,295 milijuna dolara, sigurni smo da novi vlasnik jedva čeka da se preseli u svoju novi mali dragulj. Nekretninu je prodala tvrtka Stacey Cohen i Elaine Stimmel u Saundersu.

image
Outeast.com
image
Outeast.com
image
Outeast.com

Interijer je uređen vrlo ukusno, spaja moderne elemente iz sredine prošlog stoljeća s opuštenim obalnim stilom. Etos dizajna je rustikalan, ali profinjen šik, sa što više bijele boje uz nekoliko tamnijih komada za dubinu. Tekstura — abažuri za košare, pomoćni stolići od mat metala i obilje drvenih predmeta — sprječavaju da jednobojna paleta ne bude dosadna.

Zidovi su srušeni u prizemlju i stvoren je otvoreni prostor, a uključeni su klasični elementi poput Hans Wegner stolica i jednostavnih bijelih pločica u kuhinji.

image
Outeast.com
image
Outeast.com
image
Outeast.com
image
Outeast.com
image
Outeast.com
image
Outeast.com

Dok mnoge kuće u Hamptonsu imaju vanjske tuševe, malo njih ima vanjske kupke! Okružena američkom tujom radi privatnosti, spavaća sobe s vlastitom kupaonicom u prizemlju slatka je i neobična. Tema mora također je proširena na kompaktno dvorište; Francuska vrata otvaraju se prema bazenu i šljunčanim vanjskim prostorima za sjedenje koji sadrže zasade koje se lako održavaju i ljupki mali bazenčić u koji se ulijeva fontana od bambusa dok mekani morski povjetarac čini visoku travu raskošnom.

image
Outeast.com
image
Outeast.com
image
Outeast.com
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. studeni 2022 13:57