StoryEditorOCM
PanoramaZVJEZDANI BLAGDANSKI STOL

Zorica Kondža otkriva koja će jela servirati obitelji za Uskrs, a podijelila je i recept za paradižot koji je dobila s Hvara

Piše Klara Rožman/JL
16. travnja 2022. - 14:34

Njena publika to možda i ne zna, ali legendarna Zorica Kondža, koja je s dobrim razlogom mnogima omiljena pjevačica, osim na pozornici, vješta je i u kuhinji. Za štednjak je uz svoju mamu prvi put stala još kao djevojčica, godinama je usavršavala i ovu vještinu, a svi koji su kušali neka od njenih jela kunu se da bi uvijek nasmijana i vedra Splićanka mogla parirati profesionalnim kuharima., piše Jutarnji list.

No, ona o tome i ne razmišlja, sasvim je zadovoljna pozicijom masterchefa u svojoj obitelji, čijim članovima nerijetko nestaje riječi hvale za sve njene specijalitete.

Tako će, uopće ne sumnjamo, biti i ovog Uskrsa, uoči kojeg je Zorica svoje delicije počela pripremati još u ponedjeljak, mnogo prije od ostalih domaćica. Ne samo...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. prosinac 2024 02:30