StoryEditorOCM
Panoramakad ovce polude

Stado ovaca provalilo u plastenik i pojelo više od 300 kg marihuane, pune su ludila i sve im je lijepo...

Piše MOZAIK SD
24. rujna 2023. - 17:05

Nevjerojatna situacija u Grčkoj - ovce su provalile u staklenik kod Almiros Volosa u kojem se uzgajala medicinska marihuana i pojele više od 300 kilograma tog "zelenila", zbog čega su reagirale na neobičan način.

"Ja sam jako dobro, ali ovce su bolje, one su pune ludila i... Njima je sve lijepo", rekao je u šali vlasnik staklenika Janis Burunis govoreći za radio Status FM 107.7 Solun, piše espreso.co.rs.

Burunis je čak rekao da su ovce nakon ove posebne ispaše skakale više od koza, objasnivši kako je došlo do incidenta.

"Mi smo najveći staklenički pogon za proizvodnju kanabisa u srednjoj i istočnoj Europi. Zbog poplava smo izgubili 80 posto proizvodnje. Dok smo pokušavali spasiti sve što smo mogli, odjednom smo vidjeli ovce i koze kako normalno pasu u stakleniku", rekao je.

Kako je objasnio, stada su nakon vremenskih nepogoda ušla u staklenik kako bi pronašla hranu.

"Pronašli su jadne biljke za jesti jer im je sva ostala hrana uništena, a jako vole konoplju, rese i zelje jer imaju šećera", rekao je.

"Problem je bio kako ih uhvatiti da ih maknemo s farme, jer im nismo mogli ništa. Ovce su skakale više od koza, a to se nikad ne događa. Ali logično je, jer su pojele oko 300 kilograma “, zaključio je Burunis.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 23:22