StoryEditorOCM
Panoramatotalna makljaža

Procurila bizarna snimka žena koje su se potukle nasred kruzera: nastao opći kaos, a jedan putnik je samo želio - pizzu

Piše MOZAIK SD
5. srpnja 2024. - 17:58

Na brodu Carnival Cruise izbila je ogromna tučnjava, čiji akteri su bile - djevojke. Jedan od putnika snimio je bizarne scene i opći kaos koji je izazvala, kako se navodi, "grupa djevojaka iz Tampe na Floridi", piše Daily Mail, a prenosi espreso.co.rs.

Na snimci koju je taj putnik objavio vidi se grupa žena u totalnoj makljaži tokom koje se "nije znalo ko pije, a ko plaća", dok su po trpezariji letjele stolice. One su, uzvikujući prijetnje, žestoko udarale jedna drugu.

Putnik koji je snimio opću tučnjavu dok je ulazio u jednu od brodskih kantina, rekao je usred kaosa: "Samo želim pizzu!"

Osiguranje je bilo primorano intervenirati s obzirom da se tučnjava otela kontroli, ali njihovi pokušaji da razumno razgovaraju sa ženama izgledali su najblaže rečeno kilavo dok se borba nastavljala.

Kada su žene konačno smirene i razdvojene nakon nekoliko minuta, po podu se moglo vidjeti razbacano pokućstvo. 

"Ovo se dogodi u tri ujutro kada imate grupu pijanih djevojaka iz Tampe", rekao je autor snimke kojemu su se ratoborne žene približile u jednom trenutku pa se on brzo povukao u strahu ne bude uvučen u opću makljažu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2024 18:00