StoryEditorOCM
Panoramadaleko od luksuza

Primalja dobila sedmicu na lotu i postala milijunašica, odabirom posla i radnog vremena mnoge je iznenadila

Piše mozaik sd
8. srpnja 2024. - 12:58

Ruth Breen, primalja koja je nakon dobitka na lutriji prije 10 godina postala milijunašica, nije napustila posao i dalje radi u bolnici u kojoj je započela karijeru.

Ruth je 2014. bila na pauzi za ručak u bolnici u kojoj je radila kada je saznala da je dobila sedmocifreni iznos. Kada je pregledavala svoje mailove otkrila da je na "EuroMillions" osvojila milijun funti.

image

Ruth Breen s milijunskim loto čekom
 

Screenshot X

Ali usprkos velikoj pobjedi, majka jedne kćeri i dalje radi u bolnicu iako je mogla uživati u egzotičnim destinacijama, luksuzu ili u pokretanju vlastitog biznisa. 

"Puno toga se promijenilo u posljednjih 10 godina, ali opet i ne toliko", rekla je Ruth za britanski Metro, prenosi Nova.rs.

"Loto dobitak došao je u najbolje vrijeme. To mi je omogućilo da smanjim radno vrijeme, novac mi je dao bolju ravnotežu između posla i privatnog života. Zaista sam sretna što radim samo pola radnog vremena. To mi je omogućilo da provodim puno više vremena sa kćeri i da radim stvari koje sam oduvijek željela", objašnjava Ruth. 

Ruth je rekla da je također željela nastaviti raditi kako bi dala dobar primjer svojoj kćeri, koja je imala 11 godina kada je osvojila sedmicu na Lotu. 

"Ljudi nemaju pojma da sam osvojila sedmicu. Pacijenti i osoblje tretiraju me kao i svaku drugu primalju", kaže Ruth. 

Ruth i dalje živi u kući koju je kupila neposredno prije pobjede i kaže da većina novopečenih majki ne zna da se o njima brine milijunašica.

image

Ruth je nastavila raditi kao primalja, doduše na pola radnog vremena (ilustracija)

Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. srpanj 2024 18:42