StoryEditorOCM
PanoramaFATALNA ISABEL

Majka slavnog pjevača i u sedmom desetljeću je zanosna, pogledajte je samo! Zavodnika je osvojila, ali ga nije ukrotila

Piše SCENA SD
3. lipnja 2024. - 21:49

Enrique Iglesias je nedavno proslavio 49 rođendan.

Karijeru je započeo na španjolskom jeziku, a kad je propjevao i na engleskom samo je nebo bilo granica. Enrique nije naslijedio samo divan glas od oca Julia Iglesiasa, nego i ljepotu od majke Isabel Preysler. Samo zbog svog lijepog lica pojavio se na 250 novinskih naslovnica.

image

Najveći zavodnik svih vremena latinoameričke scene: Julio Iglesias

Phototheque Lecoeuvre/Collection Christophel Via Afp

Premda je slovio kao zavodnik, Enrique je zapravo još od 2001. godine predan najvećoj ljubavi i ženi svog života Ani Kurnjikovoj, s kojom ima troje djece, 7-godišnje blizance Lucy i Nicholasa, te kćer Mary (4).

image

U trajnost njihove ljubavi mnogi su sumnjali: Enrique Iglesias i Ana Kurnjikova

Don Emmert/Afp

Ljubavna priča

Svoj privatni život drže podalje od očiju javnosti, a njihova veza traje preko 20 godina. Bivša tenisačica i slavni pjevač upoznali su se davne 2001. godine, kad je glumila u njegovom spotu za pjesmu "Escape".


Prvo javno pojavljivanje kao par bilo je na dodjeli MTV Music Awards 2002. godine. Enrique je često govorio da mu je ona velika podrška i oslonac u  karijeri i životu.

- Ona je moja djevojka i najbolja partnerica u svim avanturama. Povjerenje je ključ svake veze. A kad je brak u pitanju, ovo je novi milenij. Komad papira ne garantira sreću. Ana i ja smo dovoljni jedno drugom... - rekao je Enrique jednom prilikom.

image
Str/Afp

Nakon 16 godina veze postaju roditelji. Blizanci Nicholas i Lucy rođeni su 16. prosinca 2017. u Miamiju. Ana je 30. siječnja 2020. rodila njihovo treće dijete, djevojčicu Mary.

Često bi se "šuškalo" o njihovim prekidima, no oni su, očito, preživjeli sve tračeve.

Slavni otac i prelijepa majka

Enriqueov otac, slavni Julio Iglesias, bio je poznat po znatno burnijem ljubavnom životu od svog sina. Priča se da je bio s preko 3000 žena, ženio se dva puta, a bivšom suprugom Isabel, Enriqueom majkom, vjenčao se 1971. godine. Bili su zajedno osam godina, a Isabel je žena kojoj se još uvijek divi Španjolska.

image
Oscar Gonzalez/Nurphoto Via Afp

Danas, sa svoje 73 godine, Isabel Preysler i dalje izgleda jako atraktivno i nigdje ne prolazi nezapaženo, premda će joj mnogi zamjeriti da je pretjerala sa zahvatima. Isabel je rođena na Filipinama u imućnoj obitelji, i kao mlada djevojka se bavila modelingom.

Sa 16 godina se preselila u Španjolsku kako bi se školovala. Fatalnog Julia Iglesiasa upoznala je kad je počela raditi kao novinarka, on sam je priznao da ga je opčinila svojom ljepotom, brzo ju je zaprosio i sedam mjeseci nakon upoznavanja su se i vjenčali. Prema su brzo došli do oltara, veliki zavodnik je jednom rekao da se "pošteno namučio" dok ju je osvajao. 

 

U braku su dobili troje djece, sinove Enriquea i Julia mlađeg, te kćer, danas novinarku, Chabeli. Isabel je u svom drugom braku, nakon Iglesiasa, s Miguelom Boyerom dobila još jednu kćer. 

image

Isabel snimljena na koncertu svog sina Enriquea Iglesiasa

Juan Carlos Rojas/Notimex Via Afp
image

Isabel s drugim suprugom Miguelom Boyerom, koji je bio španjolski ministar ekonomije i s kojim je dobila kći

Pierre-philippe Marcou/Afp

Brak s Iglesiasom se raspao, jer ju je kasnije varao, no prihvatila je da je to dio njegove osobnosti i uvijek su ostali u prijateljskim odnosima. To joj je bilo prihvatljivo, no ne i brak u takvim uvjetima.

image

Isabel Preysler i dugogodišnji partner s kojim je pronašla trajnu sreću i ljubavni smiraj, književnik Mario Vargas Llosa 

Oscar Gonzalez/Nurphoto Via Afp

Isabel je pravu ljubavnu sreću pronašla tek s peruansko-španjolskim piscem Marijem Vargasom Llosom. Svojom pojavom redovito plijeni pažnju, pa je često pitaju za tajnu njezina elegantnog i njegovanog izgleda.

Isabel redovito na Instagram profilu obavljuje slike i videozapse na kojima promovira zdrav život, ali i  modu, stoga ni ne čudi što je španjolski mediji smatraju za jednu od najljepše odjevenih Španjolki svih vremena.

image

Isabel Preysler na primanju u španjolskoj kraljevskoj palači

Curto De La Torre/Afp
image
Carlos Dafonte/Nurphoto Via Afp
image
Oscar Gonzalez/Nurphoto Via Afp
image
Oscar Gonzalez/Nurphoto Via Afp

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 05:49