StoryEditorOCM
PanoramaPLAVA KRV

Jordanska kraljica izgleda veličanstveno: evo u čemu je tajna njezine ljepote

Piše Mozaik SD
17. kolovoza 2023. - 08:18

Kraljica Rania, supruga jordanskog kralja Abdullaha Drugog, majka je četvero djece: Iman, Salme, princa Hashama i prestolonasljednika princa Husseina. Krajem mjeseca će proslaviti svoj 53. rođendan, a i dalje izgleda veličanstveno.

image
Pierre-philippe Marcou/Afp

Ključ njenog izgleda je u izbalansiranoj prehrani i redovitoj tjelesnoj aktivnosti

- Kraljica ne izbjegava slatkiše, ali bira crnu čokoladu. Polifenoli u kakau djeluju kao probiotici, pomažući korisnim dobrim bakterijama, pomažući crijevnoj flori. Crna čokolada također ima i antiupalno i antioksidativno djelovanje, što pojačava sjaj kože - objasnila je dr. Tamara Alireza, specijalistica iz Londona, piše express.co.uk.

image
Instagram/

Kraljica je i sama govorila o svojoj ljubavi prema crnoj čokoladi još tijekom intervjua kojeg je vodila Oprah Winfrey, kazavši joj "što tamnije to bolje".

image
Instagram/

Kao muslimanka, kraljica se suzdržava od alkohola, što je velika zdravstvena korist i prednost.

- Poznato je da kraljica ne pije alkohol i ne konzumira cigarete. Uz zdravu ishranu, to može usporiti proces starenja tijela. Alkohol utječe na mikrobiom crijeva, koji pak može smanjiti imunološku snagu organizma. Utječe i na izgled kože tako da je veoma mudro od nje što ga izbjegava - kazala je liječnica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 20:20