StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za ponedjeljak: Bikovima je potrebno strpljenje na poslu, Rakovi bi se trebali osloboditi predrasuda u ljubavi

Piše MOZAIK SD
26. veljače 2024. - 08:00

Ovan

Mišljenje okoline bit će vam važno pa ćete pribjeći hvalisanju ili uljepšavanju istine o sebi. Nemojte se pretvarati da ste nešto što niste. Ako ste u potrazi za prihodima, doznat ćete obećavajuće novosti.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Dan će obilovati druženjem i susretima s ljudima koje niste dugo vidjeli. Doznat ćete lijepe novosti o bliskom prijatelju, a neki će biti pozvani na svadbu ili krštenje. Na poslu je potrebno više strpljenja.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Blizanci

Dan je povoljan za učenje. Sreća će se osmjehnuti onima koji se bave ugostiteljstvom ili planiraju započeti suradnju s inozemstvom. Zdravstveno ste dobro, ali podložni brzom umaranju.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Rak

Poslovna uzbuđenja ispunit će vas očekivanjima. Doznat ćete informaciju da ste sljedeći na redu za povišicu ili napredovanje, što će vam biti jak vjetar u leđa. U ljubavi se oslobodite predrasuda.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Nezadovoljstvo partnerovim ponašanjem moglo bi eskalirati. Izbjegavajte niske udarce i potrudite se postići dogovor. Klonite se suviše masne i začinjene hrane jer bi vam teško padala na želudac.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

Djevica

Osjećat ćete potrebu da svakome u lice skrešete svoje mišljenje. Iako ćete imati dobre namjere, članovi obitelji i suradnici osjetit će se napadnuto pa će vam uzvratiti istom mjerom.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Vaga

Iskoristite dan za ugađanje svojim hirovima. Posjet frizeru ili promjena imidža priskrbit će vam komplimente, a odlazak na masažu opustiti vam mišiće. Samci će steći novog udvarača.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Škorpion

Najradije ćete provoditi vrijeme u miru doma. Osjetite li se nervozno, ne posežite za alkoholom. Biljni čajevi mogli bi vam pomoći da se opustite. Oslonite se na intuiciju prilikom donošenja odluka.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Strijelac

Bit ćete skloni pogreškama uslijed rastresenosti i niske koncentracije. Zapisivanje obaveza i oslanjanje na druge pomoći će vam da izbjegnete probleme. Ne odbijate pozive na zabavu.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Jarac

Dobro ćete se snalaziti u socijalnim interakcijama. Ostvarit ćete uspjeh u poslovima koja zahtijevaju razvijene komunikacijske vještine. Bit ćete zadovoljni sobom. Održavat ćete dobar izgled vježbanjem.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Vodenjak

Bit ćete zadovoljni stanjem u ljubavnom životu. Odnos s partnerom bit će prisan i strastven, dok će slobodni ostvarivati uspjehe u zavođenju. Novčane prilike vam se poboljšavaju. Moguća je povišica.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Spremni ste za nove početke. Raskinut ćete odnose koji vas ne usrećuju, nakon čega ćete se s optimizmom okrenuti prema budućnosti. Ne želite da vas itko ili išta sputava u životu.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2024 09:47