StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za petak; Blizanci će se prestati uzrujavati oko sitnica, Jarci će biti nagli i ćudljivi, Ribe će osvajati

Piše MOZAIK SD
27. rujna 2024. - 07:30

Ovan

Nećete slušati tuđe naputke. Tvrdoglavo ste uvjereni da sve znate najbolje. Nećete uvažavati prijedloge i savjete, a to bi vas moglo koštati. Pazite se padova i zabijanja u tvrde površine.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

Bik

Radni dan donosi napore, ali i dobro odrađene poslove. Pohvale će vam puno značiti i poticati vas da se nastavite truditi. Neki će se zbog nezadovoljstva izgledom odlučiti na početak dijete.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Blizanci

Poboljšavaju vam se raspoloženje i koncentracija. Prestat ćete se uzrujavati oko sitnica i onoga na što ne možete utjecati. Hobiji i slobodno vrijeme bit će vam iznimno važni. Nećete se odricati užitaka.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Rak

Dolazi do porasta tenzija u obiteljskim odnosima. Nećete se dogovoriti s bližnjima oko nekih važnih tema. Bilo bi pametno da odgodite rasprave za povoljnije vrijeme. Čuvajte se ozljeda i porezotina.

LJUBAV: 5

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

Lav

Uživat ćete u druženju i aktivnom životu. Kod kuće će vam biti dosadno pa ćete koristiti svaki trenutak kako biste se našli s prijateljima i čavrljali. Pogodno je vrijeme za održavanje sastanaka.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Djevica

Moguće su uzbudljive novčane vijesti. Neki će dobiti povišicu ili nagradu, dok će drugi pronaći dodatan izvor zarade. Osjećat ćete se dobro u svojoj koži, što će vam omogućiti da lakše prilazite ljudima.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Vaga

Pazit ćete na zdravlje i izgled, a pomno odabranim odjevnim kombinacijama i načinom šminkanja zadiviti okolinu. Pažnja i kompliment laskat će vam i značajno poodići samopouzdanje.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

Škorpion

Vaša će ljepota mamiti uzdahe, iako nećete biti svjesni koliko snažno zračite. Iznenadit će vas pažnja koju ćete uživati, no brzo ćete se priviknuti. Donosit ćete odluke na temelju osjećaja i intuicije.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Strijelac

Uživat ćete popularnost u društvu, na poslu i u školi. Osvajat ćete vedrinom, šarmom i sposobnošću da svaku situaciju preokrenete na šalu. Mogli biste se naći u ulozi mirotvorca između dviju zaraćenih strana.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

Jarac

Bit ćete nagli, nepromišljeni i ćudljivi, što je pomalo netipično za vas. Nije trenutak za donošenje odluka jer biste ih mogli brzo požaliti. Čuvajte se nespretnih pokreta i manjih ozljeda.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

Vodenjak

Posvetite se zadacima koji iziskuju ozbiljnost, smirenost i koncentraciju. Fokusirani ste pa će vam odgovarati mentalno zahtjevniji poslovi. Samoća će vam smetati, ali loše društvo još i više.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Ribe

Osvajat ćete ugodnim izgledom. Posljedica će biti povećan broj poziva za izlazak i druženje. Netko će vam dati do znanja da vas želi pobliže upoznati. Neke očekuje manji novčani dobitak.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2024 07:32