StoryEditorOCM
Panoramaotvorite sezonu

Evo idealnog načina za proslaviti Dan žena; Prijavite se na osmo izdanje prve isključivo ženske regate na Visu

Piše MOZAIK SD
28. veljače 2024. - 15:33

PMS (Povijesno Mediteranski Skup) Žena, prva isključivo ženska regata u Hrvatskoj, priprema se za svoje osmo izdanje, koje će se održati tradicionalno povodom Međunarodnog dana žena, 8. i 9. ožujka 2024. godine s početkom u 10:00 sati, u prekrasnoj Viškoj luci. Sudionice mogu izvršiti prijavu za regatu putem e-pošte na adresu ychost.vis@gmail.com ili osobno u regatnom uredu JK Host u Visu, s rokom prijave do nedjelje, 3. ožujka do 23:00 sata.

Ova izvanredna sportska manifestacija, posvećena ženskom jedrenju, odvija se na jednom od najuzbudljivijih regatnih polja u Hrvatskoj, unutar trokuta Viške vale. Njeno održavanje istovremeno promiče ženski doprinos u jedrenju te slavi Međunarodni dan žena. S obzirom na dinamiku događaja i atmosferu koja vlada, očekuje se da će biti pravi spektakl za ljubitelje jedrenja s početkom proljetne sezone. Regatno polje smješteno usred Viške vale dodatno pridonosi atraktivnosti regate, omogućavajući gledateljima da prate događanja s bilo kojeg mjesta unutar Uvale Svetog Jurja.

Za sve sudionice i posjetitelje pripremaju se dodatna iznenađenja tijekom ovog dvodnevnog događaja, čije će finale biti obilježeno svečanom dodjelom nagrada u subotu, 9. ožujka u 20:00 sati, u arboretumu Vile Kaliopa. Dosad je u regati sudjelovalo više od 175 jedriličarki iz 17 zemalja, a očekuje se rekordan broj sudionica i ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:07