StoryEditorOCM
PanoramaMARY REYNOLDS

Dvojnica kraljice Elizabete II. pojavljivala se na televiziji i filmu, a sada nakon 34 godine odustaje od posla: ‘Odluka me čini jako tužnom‘

Piše HINA
10. rujna 2022. - 17:35
Profesionalni dvojnici kraljice (Mary Reynolds), princa (Peter Hugo) i Camille Parker Bowles (Wendy Ellis) snimljeni 2005. godineEric Feferberg/Afp

Dvojnica kraljice Elizabete II. rekla je da je "iz poštovanja" prema najdugovječnijoj britanskoj monarhinji koja je umrla u četvrtak odlučila odustati od dosadašnjeg posla nakon 34 godine, ali će i dalje čuvati svoju "kraljičinu" odjeću u znak sjećanja na ženu koju je "osjećala kao člana obitelji.”

Mary Reynolds (89), koja živi u Eppingu u Essexu, prvi je put je postala kraljičina dvojnica 1988., no zapravo su joj prvi put rekli da izgleda kao monarhinja još kad je imala 17.

Pojavljivala se na televiziji i filmu, a među nekima od njezinih istaknutih trenutaka su glavna uloga u komediji Bullseye iz 1990. s pokojnim Sir Rogerom Mooreom, kao i pojavljivanje u seriji Doctor Who u povodu 25. obljetnice prikazivanja, koja se obilježavala 1988.

Reynolds je novinarima rekla da...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 06:23